ר"ש Berlin-B-J 8.12.09 מצעד האלבומים חלק א'

ר"ש Berlin-B-J 8.12.09 מצעד האלבומים חלק א'

מצעד 20 האלבומים שעשו לעמוס, "ברלין-בריסטול-ירושלים" את העשור. מבלי להתיימר כמובן... שבוע הבא עשרת הגדולים.... חלק א' Berlin-Bristol-Jerusalem 8.12.09 20. Arctic monkeys- Humbug 2009 - My propeller 19. Elbow- the seldom seen kid 2008 - One day like this 18. Steven Wilson- Insurgentes 2009 - Significant Other 17. Hallucinogen- In Dub 2002 - Solstice 16. Radiohead- In Rainbows 2007 - All I Need 15. White Lies- To Lose My Life 2009 - Farewell to the Fairground 14. UNKLE- Never Never Land 2003 -Eye For an Eye 13. MGMT- Oracular Spectacular 2008 - Electric Fell 12. Air- Talkie Walkie 2004 - Cherry Blossom Girl 11. Massive Attack- 100th window 2002 - What Your Soul Sings http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=311318&all=1

davecom

New member
Hallucinogen אלה הטרנסואידים האלה לא?

הקשבתי להם בניינטיז.

אכן. אבל...

מדובר באלבום גרסאות חדשות לטראנסים שלהם, דאב אלקטרוני פריך של OTT. משהו ממסטל לגמרי... טרנסואידים. אהבתי...

fugitive

New member
עוד המלצה של סיכום עשור - טיניטוס

ארבע תוכניות סיכומי עשור יהיו בחודש הקרוב גם בטיניטוס של יונתן ואלי. על-פי התוכנית הראשונה מביניהן ששודרה אתמול, זה מתעלה על הרבה תוכניות סיכומי עשור "מקצועיות" כאלה ואחרות. אתמול שודרה התוכנית הראשונה עם סיכום הפולק של העשור, והפלייליסט כלל כמה אמנים שהם בהחלט מחביבי התחנה: פון פייבלס (שגם היו אלצנו), ג'ואנה ניוסום, אנימל קולקטיב, ליידי אנד בירד, ג'ים אוררוק... זה מה שאני זוכר כרגע, מן הסתם היו גם הרבה דברים שאני בכלל לא מכיר. הייתה תוכנית ממש יפה ומיוחדת, אני בטוח שגם הבאות יהיו כאלה. הם עדיין לא עדכנו את התוכנית באייקאסט, אבל אני בטוח שעד שתקראו את ההודעה זה כבר יהיה שם.

ר"ש צפרדע לילה 9.12.09 לא סיכום ולא עשור...

אבל הרבה פאנק. עם מבחר מהפאנק הישראלי המתעורר. תיהנו! 1. The Apples - Attention 2. Wild Cherry- Play That Funky Music Whiteboy 3. Jamiroquai - Alright 4. עוזי נבון ומכרים- לא אוותר על עצמי 5. Funk'N'Stein- W.G.T.A 6. The Fatback Band- Yum Yum /Gimme Some 7. Positive Force- We Got the Funk 8. Jamiroquai- Soul education 9. Funk'N'Stein- So Long 10. Kutiman- Trumpet Woman /Feat. Karolina 11. Kutiman- Once You're Near Me/ Feat. Elran Dekel 12. Charles Wright & The Watts 103rd Street Rhythm Band- Express Yourself 13. Jackson Five - Blame It On The Boogie 14. Stevie Wonder - She's A Bad Mama Jama 15. Stevie Wonder - Positivity /Feat. Aisha Morris 16. Super Furry Animals- Juxtaposed Wit U ואולי יהיה "סיכומעשור" מתישהו.

למעלה