ר"ש צפרדע לילה 20.01- עם רונה צורף

ר"ש צפרדע לילה 20.01- עם רונה צורף

תכנית בסימן "צפרדע חולמת- תכנית לילית" בעריכה והגשה משותפת עם רונה צורף מהתכנית המשובחת- "החולמים" 1. רכבת הלילה- דודה 2. הימים הארוכים העצובים- אריק איינשטיין 3. שם יש- רוקפור 4. אל תכעסי עלי- דני רובס 5. ואת מתפשטת [שקט]- כנסיית השכל 6. Kings of Convenience- Misread 7. Coralie Clement- Samba de Mon Coeur Qui Bat 8. Josh Rouse- 1972 9. Amit Erez - Falling Trees 10. Nick Drake- Three Hours 11. כשחיכיתי לך על הספסל- אהוד בנאי 12. עד שאשכח אותך- אסף קרן ומוזיקת המקרה 13. בן חמש- מאיר בנאי 14. Noa Babayof - Mid Town Fair 15. מה אעשה עכשיו?- קרולינה

davecom

New member
וגם... ראשון בבידוד של ראשון בבוקר

אמרתי לכם שאני לא אשבר. הרבה דברים חדשים. כי אין ברירה ומוכרחים להמשיך לנגן. פלייליסט ולחינק: 1. Holy Cobras - He's Rubber I'm Real (להקה קנדית מגניבה) 2. Nothing People - Reinstall (לקראת האלבום הבא... עדיין לא) 3. Spectrals - can't we please just stop this now 4. Beach House - Walk In The Park 5. The Devin Townsend Project - Hyperdrive (טובבב) 6. People - Fleaphobia (המטאליסטים הישראליים של פעם) 7. (Pits - Closure (Unmastered (הקטע החדש שהם העלו כבר די מזמן) 8. Christmas Island - Egypt (מההרכבים האחרונים של In the Red 9. The Fresh & Onlys - Second One to Know 10. The Mantles - Bad Design 11. Yehuda Ledgley - M.O.T.U (רצף אקספרימנטלי לסיום) 12. Jackie-O Motherfucker - Dark Falcon 13. Sun Araw - Harken Sawshine 14. City Center - Summer School (אין לי מושג מה קורה עם המיספור בתפוז וב Word. לא ברור הקטע הזה)

fugitive

New member
הבעיה בפיירפוקס

ולא בתפוז או בוורד. אני מסתכל על הרשימה מאקספלורר רגיל והיא מסודרת. אבל אני יודע למה אתה מתכוון. אני רואה שג'קי או עברה את הסלקציה בכל זאת... נראה אחלה.

davecom

New member
תודה

אתה יודע שרשימות בפייסבוק אפילו אני לא יודע לכתוב... אבל היה ברור מואינט שג'קי או עברו את הסלקציה, לא? זה שעובדי האוזן אוהבים אותם ורני לא אוהב לא ירתיע אותי. כולם אוהבים את ג'קי או. סתם, האמת לא להקה קלה. החדש די נגיש באופן יחסי. אני מקשיב ל U2 ג'ושוע טרי עכשיו.

fugitive

New member
אתמול עמוס השמיע זורופה (ופלייליסט שלי)

לא שמעתי בערך מכיתה ו' (זורופה). אני חזרתי אתמול לערוך מוזיקה באמת. בלי סיכומים: -1- Deerhoof - The Tears and Music of Love -2- Mt. St. Helens Vietnam Band - Going on a Hunt -3- Shapes ans Sizes - Head Movin -4- The Fresh and Onlys - Immaginary Friends -5- בני בשן - בכל הכח -6- The Decemberists - Yankee Bayonet (I Will Be Home Then) -7- Flaming Lips - The Sparrow Looks Up at the Machine -8- נעם רותם - הכיתה שלנו -9- שפי ישי - ואז בא לנו -10- The Arcade Fire - Haiti -11- Los Campesinos! - The Sea is a Good Place to Think O the Future -12- Adem - These Are Your Friends -13- Master Musicians of Bukkake - People of the Drifiting Houses (וזה מתוך מיקסטייפ העשור של רדיו הר-הצופים)

זורופה ור"ש Berlin-Bristol-Jerusalem 26.1.10

אכן, זורופה יציאה עתיקה אך ראויה (חבל שלא פרשו מיד בסוף זו טי וי). זאת ועוד יציאות: Berlin-Bristol-Jerusalem 26.1.2010 1. Editors - Papillon (Tiësto Remix) 2. U2- Zooropa 3. Gary numan- I die you die 4. Ultravox- slow motion 5. Deus- instant street 6. Modey lemon- sleepwalkers 7. PJ Harvey- long snake moan 8. White rabbits- percussion gun 9. Thompson twins- hold me now 10. Chapel club- O maybe I 11. Joy division- dead souls 12. Kraftwerk- radioactivity

davecom

New member
זורופה זה כלי נגינה כורדי כזה, לא?

בכל מקרה, ל Zooropa אני אפילו קצת מתגעגע. היתה לי בכלל פאזת U2 לפני כמה ימים. כמעט התחשמלתי.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 27.1

inimal Compact- Next One Is Real Sonic Youth- Total Trash Garbage- Queer Grandaddy- The Crystal Lake Simple Minds- Speed Your Love To Me Air- Sexy Boy יהודה לדג'לי- APB אסף שריג- Somone I Know PJ Harvey- We Float Fiona Apple- Fast As You Can נגה שלו- הייתי הדבר סיון שביט- הכחול האפור הזה אפשר ואף רצוי להקשיב או להוריד באייקאסט

taken by trees

New member
ר"ש קסטה תוכנית אחרונה לפני יציאה לחופשה

קסטה יוצאת לחופשת התרעננות, בתקווה לחזור עם כוחות מחודשים רון בלב ואת ביד :) אייקסטה 1. Half Handed Cloud - Earth Outside of Ghost Will Only Be Quicksand 2. Divine Comedy - Diva lady 3. Laura Marling - Cross your fingers 4. Elbow - One day like this 5. Sigur Ros - Inni mer syngur vitleysingur 6. Bonnie Prince Billy - The last house Live 7. P.J. Harvey - Blcak Hearted love 8. אילנית - רינגולי 9. We Are Scientists – After Hours 10. Beth Orton - House of soul 11. Tiny Vipers - Eyes like ours 12. Iron & Wine – Such Great Heights 13. Decemberists - Valencia שבוע טוב ואיזה כיף זה כל תוכנית הבוקר החדשות! מיכל

למעלה