ר"ש עיר מקלט 19.12

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 19.12

תוכנית סיכום 2006 שלישית ואחרונה, או כפי שאני מכנה אותה, אינדי-פופ, אינדי-פולק וסתם שירים שקטים: -1- עזרה בדרך- נעם רותם (סינגל לקראת אלבום שני) -2- never again- הילה וייס (מתוך אוסף פולארויד 4 של השרת העיוור) -3- חבר ערבי- דפנה והעוגיות (מתוך אלבום הבכורה הסלף טייטלד) -4- נאוקו- החוזים (מתוך פולארויד 4) -5- this house- שני קדר (מתוך אלבום הבכורה "bloodlines") -6- כנרת- ג'ירפות (מתוך "גג") -7- relaxation- Geva Alon (מתוך אלבום סולו ראשון, "days of hunger") -8- endings get an early start- Amit Erez (מתוך האי.פי. "black light") -9- 1,2,3- Ronan (מתוך "count in my heart") -10- I shall not care- visiting hours (מתוך האי. פי. "Sara's April") -11- sick of this- Nadav Zilberstein (מתוך אלבום סולו ראשון, "backwards") -12- עוד מעט- טל גורדון (מתוך "לפני שהשמש עולה") -13- not my home- electra (שיר מהאלבום הבא שהם ביצעו השנה ב"עיר מקלט") -14- horror movie- Lebanon (יובל הרינג והגיטרה כפי שהוקלטו ב"רדיו הר-הצופים מארח") -15- מועדון החולמים- פורטיסחרוף (מתוך "על המשמרת") שבוע הבא, תחילת הסיכומים הלועזיים, והשבוע האחרון לפני שמגיע התאריך הגורלי 31 בדצמבר...

bloodlines זה הדיסק השני של שני קדר

אין לי מושג מה היה הראשון, אבל פעם היתה עליה כתבה בעיתון מקומי כלשהו וטענו שם שהיה אחד לפניו. אה, ותכנית מעולה.

fugitive

New member
תודה!

אכן, נשמע מוזר מאוד שהיה לשני קדר אלבום בעבר, אבל בעידן ההקלטות הביתיות הכל אפשרי כנראה...

G4rfi3ld

New member
אני עומד להוציא אלבום רביעי

מישהו רוצה לארח אותי, או שאני אארח את עצמי? האלבום החדש יהיה בסגנון פריק-פולק-אלטרנטיבי-אוונגרדי-פוסט-אימו, עם נגיעות אלקטרוניות ובל נשכח את הנגיעות האתניות.

shellyland

New member
אם הנגיעות האתניות

יהיו ברזילאיות, אני אארח אותך.

למעלה