ר"ש עיר מוקלט 15.12 - סכמ"ש 2009 ~2~

fugitive

New member
ר"ש עיר מוקלט 15.12 - סכמ"ש 2009 ~2~

ששודרה בזמן שהייתי עם עמרי והביצה התל-אביבית בהופעה המעולה והקצרה מדי של דירהוף. תוכנית סיכום מוזיקה אלקטרונית ישראלית ב-2009. יצא מאד ירושלמי, ועם הרבה הרהורים על כמה שהדברים האלה לא כל כך מתכתבים עם רוב מה שנעשה בארץ. -1- The Apples – The Power -2- התפוחים ושלמה בר – אלווג'די -3- Kutiman – Babylon Band -4- Rona Geffen – Maximosa B yatch -5- Rona Geffen – Wetting Party -6- Bunny on Acid – Spin Back -7- מוג'הידין – עורבים -8- Giluz – Watchman -9- יאפים עם מוריס – חרב דאב -10- מיול דרייבר ורוקי בי – מסיכה כחולה -11- דן תורן ומיול דרייבר – סיסמאות הגנה -12- Spark O & Nico-Teen – Love & Pop (אז'יסטאו פופולאר רמיקס) -13- Digital Me – Zamenhof Blues בקרוב באייקאסט. בשבוע הבא: תוכנית אחרונה של מוזיקה ישראלית - פולק, סינגר-סונגרייטרים, להיטים שכבשו את המצעד "מי תהום", והשלמות כאלה ואחרות.

lcasei

New member
ר"ש אלטרנתי 16.2

1. Y.A.S - Yaspop 2. Danger - 00:01 ft. Vyle 3. Beat Torrent - Scars 4. Royksopp - Tricky Tricky 5. נדב רביד - מטרופולין רמיקס (מתוך שירבול) 6. רונה גפן - רקוויאם (חלקים 1+2) 7. מלכה שפיגל - יסטני 8. Gaza - Visitor 9. גלעד כהנא - נוער 10. שלוש חית - Film 11. כינורו של רוטשילד - רמיקס לצדיק זכריה 12. Spark o & Nico Teen - Love & Pop 13. 951 - לא מחכה לי

ענבל מ

New member
בינתיים, פלייליסט תיבת נח מאתמול- 16.12.09

מאולתרת לחלוטין. Dave Navarro- Rexall ברי סחרוף- נכנע לך אהוד בנאי והפליטים- זמנך עבר Deus- Hotellounge אסף ארליך- חדשות מהמגירה שונרא- חדשות מניקרגואה Ex Lion Tamer- Go Ghost יאפים עם ג'יפים- גלגוליו של דרבן נקמת הטרקטור- עפיפונים Pits- Come My Way Afghan Whigs- My Curse יהודה לדג'לי- The Quiz שלום גד- חופשה של אלף שנה

ענבל מ

New member
ושל 9.12.09, מהשבוע שעבר, לבקשת הקהל

אסקפיזם חלק ב'. Alice In Chains- Check My Brain Nirvana- Rape Me The Raconteurs- Steady As She Goes Radiohead- Idioteque The Prodigy- Smack My Bitch Up The Clash- London Calling The Smiths- Bigmouth Strikes Again מיכל קהן- El Camino Sonic Youth- Kool Thing Pits- See You Tomorrow Lebanon- Ghost Head Nebulla אלי לס- לא נתראה מחר אנטיביוטיקה- דליה בן שושן הפליז- ימים ללא מרפא

ר"ש Berlin-B-J 8.12.09 מצעד האלבומים חלק ב'

מצעד 20 האלבומים שעשו לעמוס, "ברלין-בריסטול-ירושלים" את העשור. חלק ב' שוב, איני מתיימר... Berlin-Bristol-Jerusalem 15.12.09 10. Muse- Origin of Symetry 2001 - Citizen Erased 9. Depeche Mode- Playing the Angel 2005 - The Sinner in Me 8. Yeah Yeah yeah's- Fever to Tell 2003 - Black Tongue - Y Control 7. The Strokes- Is This It 2001 - The Modern Age - Someday 6. Portishead- Third 2008 - The Rip 5. Arcade Fire- Funeral 2004 - Wake Up 4. Black Rebel Motorcycle Club (BRMC)- BRMC 2001 - Awake 3. Beck- Sea Change 2002 - Lonesome Tears 2. Radiohead- Kid A- 2001 - How to Disappear Completely 1. Thom Yorke- The Eraser 2006 - Harrowdown Hill http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=311318

fugitive

New member
תודה עמוס

נחמד לראות רשימות אישיות כאלה. אני מסכים עם חלק מהבחירות שם, אבל זה לא באמת חשוב (עם מה אני מסכים ועם מה לא). איכשהו לאלבום הסולו של תום יורק פחות התחברתי. אני מזכיר גם שמחר תהיה תוכנית שנייה של סיכומי עשור של טיניטוס, ובקרוב גם תוכנית סיכום העשור של ג'קל והייד...

Trixerin

New member
ר"ש מסקינגטייפ 10.12.09

Krikor and the dead Hillbillie – God will break it all Of Montreal – I was a landscape in your dream Kamuran Akkor – Ikimiz Bir Fidaniz (Baris k edit)- Turkey TV on the Radio – Stork & Owl The Dodos- Horny Hippies שיר השבוע Vampire Weekend – Horchata Alvarius B- Dracula Frizzi Benjamin Biolay – Reviens mon amour – France Diving with Andy- Sugar, Sugar- France The Low Miffs fit. Malcolm Ross- Cressida – שיר השבוע#2 Winston Audio- Hey, Ann The National – So far around the bend Moi Caprice – Drama Queen – Denmark Atlas Sound- My Halo Powderfinger- Whatever makes you happy

למעלה