ר"ש .. מוזיבוחבוט_03.

הבוחבוט

New member
ר"ש .. מוזיבוחבוט_03.

עוד פרטים בבלוג'שלי 01 Malouma - Nour 02 פלסטיק ונוס - רק אם תחבק זה יעזור 03 Guitar Wolf - Hi No Tama Red 04 The Velvet Underground - Run Run Run 05 היהודונים - גומו 06 אלביס פרסטלי - תותי פרוטי 07 צ’רלי מגירה - רסקו 08 ועדת קישוט – ציצים 09 רר - CowCat 10 דיג’יי קראס - צדיק זכריה רמיקס 11 גוגול בורדלו - סאלי 12 בוריס ויאן - העריק 13 דיואלט - מנצ’סטר יונייטד 14 מיכל קהן – CHEVERE!! 15 מוסה נחמיאס - הקשר 16 לו ריד - ברלין

G4rfi3ld

New member
המלך יוצא אל שדה התעופה!

תתנהגו יפה ילדים, נשיקות ונתראה עוד חודש וחצי.

konformist

New member
נסיעה טובה עמרי

תביא לי "בלק בוש" ופאקט ווינסטון לייט מהדיוטי

G4rfi3ld

New member
נסיעה טובה עמרי

תודה לכולם. ערן, מה זה בלאש בוק? אני אביא לך קופסה של וינסטון לייט אם ישאר משהו עד שאחזור. באוני' כאן הרדיו בחופש, שערוריה!

konformist

New member
נסיעה טובה עמרי

בלאש (blush) בוק הוא פשוטו כמשמעו, ספר על סומק: הסטוריה, שימושים וייצוגים במדיה. אם ישאר משהו? אל תשחק אתה. כולם יודעים שאתה מעשן חברתי

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח מעתיקה ללא בושה 11.6

מחווה לכמה מתכניות הרדיו החביבות עליי בתחנה. סליחה לכל מי שלא נכלל, השמועות מלהגות שמועד ב' בקיבינימטיקה מתוכנן ליום שלישי אחד באמצע ספטמבר. אני מניחה שביום שאחרי יהיה פרק ב' של הטריביוט לכל מה שלא נדחס לשעה הזו. ולפלייליסט: סדרני הדשא- במבי חוה אלברשטיין- אני אשתגע (שיחותיי עם הפסיכיאטר האלקטרוני) טנגו- עיניים ירוקות 16Horse Power- Cinder Alley (מוזיאחלה) Kate Bush- Hello Earth Nick Cave- Do You Love Me (זה ייגמר בבכי) Forest- The Midnight Hanging of A Runaway Serf The One Ensemble- Resonant Kings (מיצי שחורה) דני הדר- פילים נעם רותם- מסע פנטסטי (עיר מקלט) Oakley Hall- Living In Sin In The USA Dead Meadow- Till Kingdom Come (אסכולת רוק) * בשבוע הבא, תכנית מיוחדת שמחציתה תיערך ע"י אבישי אפרת. הנ"ל גם יתארח אחרי התחזית בערים נבחרות בעולם ברדיו הר הצופים מארח, סיכוי סביר לכך שגם ינגן וישיר. ווהו.

למעלה