ר"ש ליום המשפחה 20.2

ר"ש ליום המשפחה 20.2

היום שיחותיי עם הפסיכיאטר האלקטרוני היתה בסימן יום המשפחה, מה שאומר שכל השירים נלקחו ממיטב הפלייליסט של אחי הקטן (שגם היה אמור להתארח ולהגן על טעמו המוזיקלי, אבל הבריז). 1. Camel - Free Fall 2. Sonata Arctica - My Land 3. Pink Floyd - San Tropez 4. Dream Theater - Take The Time 5. Art Blakey - Reincarnation Blues 6. The Velvet Underground - Venus In Furs 7. Avishai Cohen - Dror 8. Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You 9. Jetro Tull - The Witch's Promise 10. Nightwish - The Phantom Of The Opera 11. The Cranberries - Zombie שבוע קים דיל, תמר

G4rfi3ld

New member
ג'יזס קרייסט

אולמייטי

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 20.2

-1- How Does It Make You Feel- Air -2- Half Man, Half Machine- Goldie Lookin Chain -3- It Was Supposed to Be So Easy- The Streets -4- Six Days- DJ Shadow -5- נתרי במקום- התפוחים -6- Frontier Psychiatrist- Avalanches (מוקדש לתמר) -7- Faberge Falls For Shuggie- Of Montreal -8- מדגסקר- רע מוכיח וברי סחרוף -9- T-song- The Homesicks -10- Nani's song- Itamar Ziegler -11- אפשר לשכוח- דבק -12- Herculean- The Good, the Bad & the Queen

gilgamesh

New member
הייתה אחלה תכנית

אבל אני לא מבין, מדוע דודו התעלם ממחצית המאזינים שבחרו באופציה המקוונת, ומסר דרישת שלום רק לאנה???? האם להוסיף אותי כחמש דקות לפני הסיום נחשב בעיניו כפיצוי הולם? הו, לא לא! דודו, אתה חייב לי 'נעים בגב'... (אם אתה מבין למה אני מתכוון
)

davecom

New member
בזמן ששידרת

בועז, עשיתי מעשה קונדס. זה הכל. אני אפילו לא יודע אם אנה שמה לב, שכחתי לשאול. אם היא לא תדע אז תבקש הסברים מאסף, כי אין הנחתום (שזה אני) מעיד על עיסתו. ודי לחכימא ברמיזא.

davecom

New member
חוצמזה, לאסף

5 דקות של תהילה הן בינתיים גם מספיקות. נוסף על השעה של תקליט דיפלומטית. נעים בגב, בכל אופן, תמיד נעים יותר מאשר נעים בכביש. אספת את המצלמה מה"רוזה"? שכחתי לשאול

kesher music

New member
ר"ש קשר משפחתי 21/2

להלן המשפחות המוזיקליות שהשמעתי לרגל יום המשפחה: הנשואים + 3: 1. Edie Brickell and the New Bohemians / circle Paul Simon / look at that .2 הגרושים: 3. איגי ווקסמן / בדרך למילווקי 4. איפה הילד / איפה הרוח (חמי רודנר) ועוד נשואים +1: 5. No Doubt / bathwater (גוון סטפאני) 6. Bush / swalloed (דוויד רוזדל) האלמנה: 7. Nirvana / all apologies (קורט קוביין) 8. Hole / boys on the radio (קורטני לאב) המשפחה החמה (ולא בציניות): 9. Ozzy Osbourne / mama I'm coming home 10. Kelly Osborn & Ozzy Osbourne / changes הקשר המשפחתי ההזוי - החותן ז"ל: 11. Michael Jackson / the way you make me feel 12. Elvis Presly (jxl) / a little less conversation ולזכר יום האם האבוד: 13. Elliot smith / woudn't mama be proud

davecom

New member
למרות שאלה להקות לא משהו

התפעלתי לשמוע את סונטה ארטיקה ואת nightwish. כמו להיות שוב בתיכון. אחיך יודע שיש תכנית מטאל ברדיו?

נכון לעכשיו

אחי חי במכינה קדם צבאית הזויה כלשהי באזור בית שאן. הגישה שלו לציוויליזיה בכלל וליהלום שבכתר הציוויליזציה בפרט (הלא הוא מת על מטאל) מוגבלת ביותר.

למעלה