ר!נ* ס!פר ~פיצוץ~@!$

ר!נ* ס!פר ~פיצוץ~@!$

קודם כל אני לא שונאת אותה . היא פשוט מעצבנת אותי . היא סתם איזה פקצה שאין לה בכלל קול . והיא בכלל מפורסמת בגלל אחותה . אם אני הייתי רוצה להיות מפורסמת הייתי עושה את זה בכוחות עצמי . כי לי יש כישרון . אבל אצלה זה משהו אחר . היא ידעה שאם היא תנסה להצליח בכוחות עצמה היא לא תצליח . אז היא עשתה את זה דרך אחותה . בדוגרי . היא אולי יכלה להצליח רק בדוגמנות . וגם זה לא בטוח בכלל . אין לה קול כדאי להיות זמרת . היא זמרת לילדות בנות 12 בערך .את מי היא מעניינת . והדיסק האחרון שלה . שיצא עכשיו , 99% הוא לא מצליח לה . כי אין לה על מה להצליח . בהתחלה כולם התלהבו . מסתם. בהתחלה תמיד מתלהבים . חשבו שהיא משהו בגלל השיר שלה :"סופר סטאר" . עכשיו מי שם עליה !?, 2 וחצי מעריצים ואיזה אחות שגם אותה לא רואים בטלוויזיה . הוקצור . רוני , אם את רואה עכשיו את הפורום הזה . אז כפרה בבקשה . תתקשרי אלי . לפחות תסברי לי מה את רוצה מאיתנו ?! 0525380502 מליטל איפרגן .

d@r121

New member
כן, והיא גם תתקשר

גברת סופרסטאר די מצליחה אצל הילדות בנות ה12, ואני חותם לך שהדיסק להיט בקרב הגילאין האלו ולשם היא גם פונה. היא לא ניסתה לפנות לקהל המבוגרים אלא לצעירות שרוצות להיות כמוה. בדיוק כמו שהמורדים הצליחו, הטלנובלות מצליחות וכל הזבל הזה שמפתיע מי רואה אותו. ככה היא הצליחה, מצליחה ותצליח.

למעלה