ר` איש הרוח...

ר` איש הרוח...

קראתי את הודעתך בפורום כליזמרים ואתה צודק בכל מילה שאמרת שם, אבל תחשוב שיש המון גולשים מפלאפון שמתענינים במוזיקה חסידית ואין להם איפה להביע את שאלותיהם ועמדותיהם, אז הייתי שמח אם היית מארגן שיהיה פורום חדש-מוזיקה חסידית, ואני מבין שאתה לא תהיה המנהל מכיוון שאתה לא רוצה אז אם תוכל לשכנע איזה מישהו שאתה מכיר שמכיר ומתענין במוזיקה חסידית שהוא ינהל את הפורום אשמח מאוד, בכל מקרה אני חושב שחברי פורום כליזמרים צודקים אבל בינתיים שאין אף פורום של מוזיקה חסידית בתפוז (דבר משונה כשלעצמו) אז אשמח אם תאשר לנו לכתוב הודעות בנושאי מוזיקה חסידית, ואם אתה זוכר הכל באשמתך הכל התחיל מהצעה שאני יכתוב פינה יומית בנושאי מוזיקה. אשמח מאוד אם תענה לי.

כפי שכתבתי שם

אתם אהובים ורצויים בפורום כליזמרים:) אתה יכול להמשיך לכתוב שם בשמחה! לאף אחד גם לא הייתה כוונה לגרש אותך חלילה משם. לגבי מנהל לפורום מוזיקה חסידית מכל מי שאני מכיר לא עולה לי כרגע רעיון...אם תוכל להתחבר ממחשב רגיל להקים ולנהל פורום כזה אני אתמוך בך ואמליץ עליך בחום! אולי גם כאן המקום להודות לך ולחברים הנפלאים בפורום חרדים שעושים את הקהילה למענינת נעימה ומעודכנת. על אף הקשיים הקטנים שנערמו כאן המשכתם לכתוב ולהשתתף. אני מקווה שנמשיך כולנו ביחד לעשות כאן קידוש שם שמיים לפי מיטב המסורת. כל הכבוד!

כפי שכתבתי שם...

אינני מצליח לקרוא את ההודעה הזאת אם תכתוב אותו עוד פעם אני אשמח.

שיSY

New member
וואי...

גם אני מנסה להכנס להודעה הזו ולא מצליח... מעניין.

SK 5000

מדובר במכשיר יקר מאוד וטוב מאוד המכשיר משווק ברשת פלאפון, ופה הבעיה, רשת פלאפון היא רשת שלא הייתי מתעסק איתה, בכל מקרה אם אתה מתענין בתעריפים אני ישמח לעזור לך.

אני כבר שנים עם פלאפון

וחשבתי לשדרג בגלל שהסמסונג 911 שלי עושה בעיות.בכל מקרה תודה על המידע:)

עבור לאורנג...

לא לחינם היא החברה המובילה בשוק היום, רוב החרדים ורוב רובם של בחורי הישיבות נמצאים בחברת אורנג.

המספר שלי

כבר מופיע על הקלטות שלי ועל כרטיסי הביקור שלי...אין לי כוח...אתה יודע להתחיל לשנות את העניין:)

חנוך617

New member
אתה יכול

להשאיר הודעה בתא קולי של הפלאפון שמספרך הוחלף, אבל זה רעיון פשוט ובטח לא היית צריך אותי בשביל זה.

עכשיו אני נזכר...

שהחברות הסלולאריות מחליפות אוטוטו את הקידומות וזוהי ההזדמנות גם להחליף לאורנג.

מתנדב

New member
רפוש, אני יכול לברר לך אצל הנהלת

הפורומים לגבי פורום מוזיקה חסידית, אם יש לזה ביקוש גדול, אני יכול לבקש מהם שיפתחו כזה פורום...

למעלה