ר'ש אתה מלך

BADbob

New member
ר'ש אתה מלך

אנשים הצלחתי לתפוס פינה היום פעמיים (זאת הפעם הראשונה שאני מצליח) ור'ש הצלחתי רק בזכות העצה שהבאת לי היה היום 40-50 בערך בהילטון אנשים אינ רוצה ללכת מחר על הבוקר ב 6 יהיו גלים ?

TKone

New member
מי אתה בכלל? אני אף פעם לא ראיתי א

אותך... בן כמה אתה?? אני היום הייתי בהילטן עד איזה 7 בערב!! עד שנשארתי אחרון בים!... מחר בטח יהיה איזה 40.. כנראה שירד...

BADbob

New member
הייתי עד איזה 5 5 וחצי מ2

לא ניראה לי שראית אותי היה שם רק איזה אחד אם פאן בורד טוב בכל מקרה נגיד שראית אותי אני אם כזה גלשן כחול שיש עליו תסמל של מוסה ולייקרה שחורה של ראסטי שניה מאיזה שעה היית עד 7 ?

TKone

New member
סתם... כי אני יודע מי האנשים בהילטו

בהילטון... אני כבר יודע מי הוא מה ואיזה רמה... למרות שאני גם מתחיל.. אני הייתי מחמש.. איפה אתה גולש בהילטון א או ב?

BADbob

New member
מה הקשר נגיד שהיית רואה אותי

גם אם היית רואה אותי 20 פעם לא היית יודע שזה אני ואני מדבר על הילטון א ליד המרינה לא טופסי

TKone

New member
אהההההההה אז היית אומר... חחח :)

אני לא גולש בא'.. רק ב ב'! א זה רק בסערות

BADbob

New member
תגיד מה אתה דפוק

אם כבר ההפך הילטון מסוכן שם אחושרמוטה בימים של מטר+ אז שהיה מטר+ לפני כמה שבועות בכל החוף הזה היו רק שני גולשים חוץ מזה אז לפני כמה זמן אמרת שתהיי בהילטון ב6 בבוקר ובאותו יום אינ הייתי ולא היה שם אף אחד חוץ ממני אז כזה אמרתי לך מה אתה מזיין תשכל ושאלתי אותך אם אתה מתכוון להילטון או טופסי ואימרת הילטון בטופסי גלשתי קצת היום (ניסיתי לפחות היה נמוך וכל הזמן נתקעתי בסלעים המעפנים האלו אז חזרתי להילטון א) חוף טוב שאני יתקדם קצת יותר אני יחזור לשם

TKone

New member
לא נכון... באותו יום אני אמרתי לך

שפשוט לא התעוררתי.. ואני לא מבין על מה אתה מדבר בכלל? בסערות מפוצץ!! בהילטןן א'!! ובהילטון ב' יש הרבה פחות כי זה הרבה פחות מסודר שם!!... חוץ מזה בכלל מה זה טופסי קשור? קוראים לזה הילטון ב... וזה אגב חוף הרבה יותר טוב!...

BADbob

New member
הילטון א זה מה שרואים בישרקאם

וזה חוף יותר טוב לדעתי

TKone

New member
נכון.. אבל רואים את החלק הימני שלו

בדרך כלל שם לא גולשים.. רק גלשני רוח...

BADbob

New member
מה אתה נורמלי ?!?!?

שם הכי גולשים זה הצד של המתקדמים הצד המשאלי זה גלים פחות גדולים בצד המשאלי זה הפיק אני ושאר המתחילים גולשים בצד הימני

BADbob

New member
התבלבלתי

אני ושאר המתחילים גולשים בצד הימני הצד שמאלי שרואים בישרקאם זה הפיק

TKone

New member
טעות גדולה... אני לא יודע מה איתך.

תשאל אנשים שגולשים שם ושמכירים את המצלמה ותראה מה הם יגידו לך... אין לי כח להסביר פה שוב

BADbob

New member
אני גולש שם אז אני יודע

בצ הימני זה הפיק הפעם אינ לא מתלבל מה שרואים בישרקאם זה הפיק הצד המשאלי של החוף זה למתחילים

למעלה