רשת פלאפון

stav84

New member
רשת פלאפון

חברת פלאפון היקרה עושה מה שבא לה! אנחנו בבית 5 נפשות - כולם חברים בפלאפון. לשלושה מאיתנו תמיד-אבל תמיד! יש בעיות עם החשבון החודשי. בכל חוד מאז חברותי בחברה (מאי 2001) קיבלתי בחשבוני חיוב על GO NEXT, NEXT תקשורת נתונים ועמלת העברה לחודש הבא. א. אני לא מנויה על אינטרנט- מהיום הראשון שהתחברתי לחברה אמרתי להם שאני לא מעונינת באינטרנט וביקשתי שינתקו אותי מזה, אמרו לי- אין בעיה, אך בכל זאת לא עבר חודש שלא חוייבתי ב
. ב. תקשורת נתונים?? מה זה בדיוק? כשניסיתי לברר אצלהם חלק אמרו שזה קשור לGO NEXT ולא אליהם וחלק אמרו שזה על שליחת הודעות, העיניין הוא ששליחת הודעות עד 1 בינואר 2002 לא עלה כסף!! אז למה חוייבתי?? ג. עמלת העברה לחודש הבא? על מה ולמה? אני משלמת בכרטיס אשראי, אם יש להם בעיה עם חיוב הכסף, זו בעיה שלהם, אני לא צריכה לסבול מזה! כרטיס האשראי שלי לא נדחה אף פעם לא על-ידם ולא על-ידי גורם אחר!! בקיצור, פלאפון היא חברה ש´שודדת´ מאנשים כסף, כל פעם קצת ובכך היא יוצרת את המיליונים שלה! אני, ועוד מספר לקוחות מתכוונים לפנות בתביעה משפטית עם העיניין במידה וזה לא יפתר בצורה יותר עדינה! לסיום, היום סלקום היא החברה, לדעתי, שהכי נוח לעבוד איתה כי אפשר לשלוח הודעות ממנה לכל החברות הסלולריות וגם כי השירות שם קצת יותר טוב מבפלאפון! שיהיה יום טוב (וכאן זה לא נגמר).

למעלה