רשת חנויות באג

רשת חנויות באג

האם מומלץ לקנות מחשב נייד אצלהם? האם הם אמינים, והשירות שלהם טוב? אם למישהו יש נסיון איתם אשמח לשמוע את דעתם.

אני רואה שאתה גר באיזור השרון

אם תרצה אני מכיר חנות בכפר סבא שלדעתי שווה לקנות ממנה (לא בגלל המחיר). את באג ספציפיפת אני לא מכיר אז תצטרך לחכות לתשובה ממישהו שיש לו ניסיון איתם. המחשב הנייד שאני משתמש בו עכשיו נקנה בבאג, לא נתקלתי בבעיה ספציפית וגפם כשהייתה בעיה הורי קפצו אליהם והם תקנו אותה.

bar666xp

New member
באיזור השרון לפי הכ.האישי..

אני אישית ממליץ על למיר בהרצליה {לא תמיד הכי זולים אבל אווירה נעימה לרכישה ומתן שירות} אגב את העתיק שלי רכשתי שם. אם אתה מגיע לשם תמסור ד"ש לשמואל והרצל ממני.

kobi 23

New member
הם יקרנים בטרוף....

לפני שקניתי את הנייד שלי נסעתי לשם בשביל לברר. הם אמרו לי שהמחירים למזומן בלבד , שביקשתי תשלומים הם אמרו לי שזה כרוך בתוספת פשוט לא הגיונית.

Y. Welis

New member
ולכן גם לא כדאי. גם במקרים של תקלות הם

מעבירים את המחשב למעבדות היבואן. עדיף לדלג על החנות האמיתית ולקנות אונליין מכל חנות סבירה.

bar666xp

New member
שמע ב3 שנים המון דברים משתנים חח

בכל מקרה כמו כל חנות יש דברים שזולים ויש יקרים, בישביל זה עושים השוואת מחירים
אם יוצא לך שהנסיעה למקום מרוחק יותר עדיין יוצא יותר זול ועל אחת כמה וכמה אם זה יותר קרוב... שמע כשרכשתי את שלי יצא 8Kש"ח עם התיק ועוד כל מיניי... כשבמקומות אחרים רק המחשב עלה מעל 8Kש"ח... הייתה עוד איזה חנות יותר זולה אבל זה הצריך נסיעה במיוחד מול העובדה שהייתי דיי הרבה באיזור הרצליה/רעננה/כפר-סבא יצא לי שלא השתלם כי הנסיעה תעלה יותר מהפרש המחיר.

למעלה