רשת ה-GSM של סלקום,פעילה!

Gizon

New member
רשת ה-GSM של סלקום,פעילה!

אהלן, למי שלא יודע סלקום הקימה בשנה האחרונה רשת GSM בתדר 1800. לפי שעה זו הרשת פעילה רק באזור המרכז (מבחינת אנטנות). בעוד כחודש יגמרו להציב את האנטנות בירושלים,ולי הולך להיות מכשיר GSM 1800 של רשת סלקום!

MaD-d0g

New member
אז יאללה

אז יאללה, אין לי בעיה לקבל שיחה מסלקום שיגידו לי שמוכנים להחליף לי את ה 8260 שלי למכשיר מתקדם יותר ברשת שלהם.. אבל כמו שאני מכיר את סלקום, זה רק חלום...
אוף ! ולי עוד אין קליטה עם הסלקלום בבית שלי !!

Gizon

New member
אל תצפו לכלום!

הרשת נפתחת ללקוחות פרטיים רק עוד כמעט שנה!

MaD-d0g

New member
שים לי סים

לי יש את ה 8260, ולא הייתי מתנגד לקבל את הגירסה המקבילה, של רשת אורנג´

Chewbacca

New member
לא רק במרכז

גם בחיפה והסביבה (הקריות, נהריה וכו´) יש להם כיסוי אבל לא בכל המרכז... ברעננה אין להם עדיין כיסוי לדוגמא. ובועד מספר מקומות מרכזיים.

MaD-d0g

New member
אני רוצה כבר GSM

אני רוצה כבר לקבל טלפןו מסלקום שתומך ב GSM. לדעתי אני אמור להיות לקוח מעודף... גם בגלל שיש לנו 5 טלפונים של סלקום ( אבל 3 מהם זה טוקמן). ובגלל העבודה שהקליטה שלי בבית גרווווועה !!! שונא אותם !

HolyMan.

New member
מעניין מה יהיה יותר טוב אורנז´ או..

או סלקום אני חושבשעדיין אורנז´

shay454

New member
מכשיר אורנג הופך לסלקום ../images/Emo56.gif

קחו מכשיר מתקדם של אורנג שתומך בתדר 1800 כמו ה7110 שלי הכניסו לו קרטיס סים של סלקום ויש לכם מכשיר עם 2 קוים רק להחליף כרטיס !!! יהיה תחרות גדולה על מכירת מכשירים כאלה

MaD-d0g

New member
ראסמי...

אורנג´ משדרת על גל 900... זה גורם לבעיות? חוזר תאימות במכשירים? ועוד משהו, אחרי שזה יקרה אני לא חושב שאורנג´ ימשיכוי לחלק מכשירים חינם בלי התחיבות...

אתה טועה, להפך

תיהיה כזאת תחרות בין השניים שאולי אפילו כן יחלקו בחינם או בזול מאוד. אבל הבעיה העיקרית תיהיה שאורנג´ ו\או סלקום ינעלו את המכשיר מפני כרטיסי סים אחרים. לי יש את הכבל לפתוח

אפילו להחליף כרטיס לא תצטרך

יש באריופה מה שנקרה כיסוי אחורי שמכיל שני כרטיסי סים. ובטריה שמכילה שני כרטיסי סים. ואז רק בלחיצה ארוכה על מקש ה# אפשר להחליף קו בקלי קלות.

Gizon

New member
קיבלתי בפקס המון פרטים...

היי, מכיוון שאני הולך לקבל מכשיר של סלקום, קיבלתי בפקס הרבה פרטים. בהזדמנות אני סורק,ומעלה! CU, גדעון

Y__ME

New member
חדש בשכונה , הפורם משתפר אז ...

אתם לא קוראים עתונים.... תחילת שנה הבאה הרשת מסחרית כפי שאמרים 1Q02 כלומר לכל המאוחר מרץ דבר נוסף נכתב כבר בפורם הסלוללרי של וולא ש: הרשת החדשה היא IL02 , תבצעו סריקה ידנית ותראו את הכסוי דבר נוסף וחשוב.... כל מכשיר של אורנג שעובד ב 1800 יעבוד בסלקום בתנאי שאין חסימת sim , גם זה לא בעיה יודעים לפתוח את החסימה נוכל לבחור עם מי לעבוד , וגם לחבר 2 sim ולהחליט עם מה לעבוד אז לכל הפרירים שקנו 5110 , תחליפו מהר לפני שאורנג יעלו את תערפי השדרוג...

למעלה