רשת ג´ מציינת ...........
15 שנים לזוהר ארגוב והמילים הצלילים גורמים לי.......... אתמול בבוקר זה הלך ככה: - ההיא......מקטרת כל רגע.......מה זה???????? הצ´חצ´חיאדה הזו? <סאמקקקקק צחצחיאדה את בעצמך יא בתימית- לא אמרתתי רק חשבתי> - ההם בחדר הגדול - העבירו ל טראנס <כאילו שהרשע ההו יותר שווה> - ההוא - סגר ת חדר , שם פול ווליום - ויצא אחרי שעה מחוייך כאילו... <חחחחחחח כן כן כאילו
> אמרתי לו - חחח והוא - אמר לי.....את ......את......את....... מלאך.............................. ..............מלאך..................... מלאך המוות! <תמיד הוא אומר לי ככה> ואני? לא סגרתי תחדר <אצלי הדלת תמיד פתוחה> לא שמתי פול ווליום - כי זה רק זועק לי יותר בנשמה והטלפון כמו תמיד מפריע לי <באמצע ה פרח בגני> - הלו = למה את בוכה??????? - אני לא! = אני רואה אותך בוכה אל תגידי לי את לא - לא דודה אני לא - זה רק השיר ההוא = עוד פעם את בוכה ביגלל שיר????? - אני לא בוכה! זה השיר ההוא וזהו! = כולה הפרח בגני ,מה יש לבכות מיזה בכלל? - היה קודם שיר אחר = אההההה מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם... - שמעת גם את? = מישיקאפרא עליק יאנא את שכחת? את כבר לא ילדה את כבר לא קטנה תפסיקי ל ח לו ם ! - טוב מבטיחה! = יאלה נעביבשק - רק ביגלל השיר הזה היתקשרתי אליך את הכי יפה כשאת מיחייכת בוקר טוב עולם שוקולדה מחייכת
15 שנים לזוהר ארגוב והמילים הצלילים גורמים לי.......... אתמול בבוקר זה הלך ככה: - ההיא......מקטרת כל רגע.......מה זה???????? הצ´חצ´חיאדה הזו? <סאמקקקקק צחצחיאדה את בעצמך יא בתימית- לא אמרתתי רק חשבתי> - ההם בחדר הגדול - העבירו ל טראנס <כאילו שהרשע ההו יותר שווה> - ההוא - סגר ת חדר , שם פול ווליום - ויצא אחרי שעה מחוייך כאילו... <חחחחחחח כן כן כאילו