רשת ג´ מציינת ...........

רשת ג´ מציינת ...........

15 שנים לזוהר ארגוב והמילים הצלילים גורמים לי.......... אתמול בבוקר זה הלך ככה: - ההיא......מקטרת כל רגע.......מה זה???????? הצ´חצ´חיאדה הזו? <סאמקקקקק צחצחיאדה את בעצמך יא בתימית- לא אמרתתי רק חשבתי> - ההם בחדר הגדול - העבירו ל טראנס <כאילו שהרשע ההו יותר שווה> - ההוא - סגר ת חדר , שם פול ווליום - ויצא אחרי שעה מחוייך כאילו... <חחחחחחח כן כן כאילו
> אמרתי לו - חחח והוא - אמר לי.....את ......את......את....... מלאך.............................. ..............מלאך..................... מלאך המוות! <תמיד הוא אומר לי ככה> ואני? לא סגרתי תחדר <אצלי הדלת תמיד פתוחה> לא שמתי פול ווליום - כי זה רק זועק לי יותר בנשמה והטלפון כמו תמיד מפריע לי <באמצע ה פרח בגני> - הלו = למה את בוכה??????? - אני לא! = אני רואה אותך בוכה אל תגידי לי את לא - לא דודה אני לא - זה רק השיר ההוא = עוד פעם את בוכה ביגלל שיר????? - אני לא בוכה! זה השיר ההוא וזהו! = כולה הפרח בגני ,מה יש לבכות מיזה בכלל? - היה קודם שיר אחר = אההההה מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם... - שמעת גם את? = מישיקאפרא עליק יאנא את שכחת? את כבר לא ילדה את כבר לא קטנה תפסיקי ל ח לו ם ! - טוב מבטיחה! = יאלה נעביבשק - רק ביגלל השיר הזה היתקשרתי אליך את הכי יפה כשאת מיחייכת בוקר טוב עולם שוקולדה מחייכת

סנדי32

New member
זהר ארגוב-יש דברים ניסתרים.....

לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שניראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכללללללללללל

נשית~37

New member
שוקולד מתוק את..../images/Emo13.gif

הקול שלו אף פעם לא עשה לי את זה...אבל מילות השירים...זו כבר אופרה אחרת...

נעמי 1

New member
לא ממש...

אוהבת מוסיקה מזרחית... אבל יש שירים שאני מתחברת אליהם. ובמקרה של זהר ארגוב... זאת ממש אופרה... כי הזמר מת בסוף. נעמי

../images/Emo11.gif

מה הבטחתי כבר? לא לחלום? מתי? למי? אני? טוב טוב סליחה.....אבל להבטיח בבוקר.... לא לחלום.... לדודה המקסימה הזו אופפפפ........היא בטח כבר תסלח , תוותר, תשכח לי מספיק לי עם מה שהחלטתי לא.... ולא...... ולא..... וזה "קשה לי" ורק כדי להצחיק את עצמי,ניזכרתי בהוא ששר קשה לי......תמיד כשהו שר קשה לי .....ההוא היה אומר לו "זו סיבה מצויינת לשיר"
ואני תמיד אמרתי לו " אם לא קשה לך.....אל תבוא בכלל"
אבל................................. קשה לי באמת ערב טוב שוקולדה מתגעגעת

../images/Emo42.gif

זיכריני....... אנשים ישכחו מה שאמרת אנשים ישכחו מה עשית א ב ל נשים לעולם לא ישכחו מה שגרמת להם להרגיש הייתי בגן עדן .......ועכשיו ה
......יוצא אליך! בוקר טוב כבר אמרתי? שוקולדה מסדרת קצת תחדר

למעלה