רשת אלחוטית לLATITUDE-C640(DELL)

s t a m n i c k

New member
רשת אלחוטית לLATITUDE-C640(DELL)

שלום רב, אני סטודנט, ולצורך כך רכשתי מחשב C640 מחברת דל. אני מעוניין לחבר אותו לרשת אלחוטית. הבנתי מחבר שבמחשבים האלו יש אופציה לשים איזה כרטיס קבוע (מפרקים משהו במגשית המחשב) ולא כרטיס חיצוני או USB. (אופציה שניתנת בדגמים מסויימים במחשבי דל כי יש להם אנטנות בצידי המסך) אשמח אם מישהו מכם יאשר את זה ואם כן, אשמח לקבל את שם/דגם הכרטיס כדי לחפש את מחירו בזאפ. תודה מראש

Ixion

New member
אם אין לך את זה מובנה כבר, נראה

לי שתצטרך להשאר עם כרטיס PCMCIA (זה כזה נורא?), מאחר ואין לך אנטנה מובנית. כרטיסי PCMCIA לאלחוטי - לא חסר בזאפ.

s t a m n i c k

New member
יש אנטנה מובנית בתוך המסך

רק הכרטיס לא מובנה. השאלה איזה כרטיס לקנות, משהו שיהיה מובנה בתוך המחשב ולא ככרטיס בצד.

Ixion

New member
משהו מובנה לתוך המחשב

תצטרך להתקין את הכרטיס במעבדה. אני חושב שכדאי לך לקחת את המחשב ל"שדרוג" בחנות שקנית ממנה אותו, ובשדרוג הזה תבקש כרטיס מובנה. אני לא בטוח שאפשר לעשות את זה לבד בלי ליצור סיכונים מיותרים (אתה יודע להרכיב ולפרק את הנישא שלך? להתקין כרטיסים?)

s t a m n i c k

New member
איך קוראים לסוג הכרטיס?

או איך מחפשים את זה בזאפ? תוכל להביא לינק? תודהההההההההההה

Ixion

New member
אם אני לא טועה

(אני לא ממש מבין בזה, ותדבר עם אנשים שמבינים בחומרה הזאת לפני הקניה) - http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Wireless&keyword=mini+pci&submit1=+%EE%F6%E0+ תהנה...

cheif

Member
מנהל
קוראים לכרטיס הזה MINI PCI

והוא מתחבר לסלוט ה-MINI PCI במחשב -- זה דורש לפתוח בורג אחד, לחבר את הכרטיס ואת האנטנה המובנית -- עבודה של 5 דקות על השעון. אם אתה צריך אני יכול לשלוח לך LINK למדריך זבעניין. אל תקנה PCMCIA -- למה תקרא כאן.

למעלה