רשרוש!!!

רשרוש!!!../images/Emo66.gif

תהרגו אותי אבל אני לא מבין משהו... אני מת על הסדרה הזאת לא הפסדתי אפילו פרק אחד חוץ מהפרק שמאיה התחילה ללכת לא משנה. בקיצא הסדרה הזו כל כך מובנת מאליה שזה מחליא! אני רוצה לראות פה רשרוש של כל מה שאתם חושבים שיקרה בעתיד של הסדרה ובעיקר בסופו! אני יתחיל רונה ודורון יתחתנו (כאילו דה!!)

abca

New member
גם אני מרשרש!

סמדר ודורון ישארו ביחד! רגע, זה שנאמר ש"בסוף האהבה תנצח" לא מעיד על כך שרונה תתחתן בסופו של דבר עם דורון! ואולי יהיה מפנה חד (וטרגי) בעלילה? בכל מקרה, אני לא מסכים עם הדעה שהכל מובן מאליו. לפני חודשיים בכלל לא היה מובן שסמדר תיכנס להריון או שדורון יחליט בכלל להיפרד מסמדר... בתחילת הסידרה היה נראה כאילו מאיה בסופו של דבר תישאר על כסא הגלגלים ותמשיך להיות תמימה... דברים משתנים.

amirbilu

New member
רשרוש(?!)פחחחחחחחחחחחחחחח

זיו אומרים שירשור ולא רשרוש

swirrrly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרשרוש הרג אותי העיניים שלי היו כל כך מלאות דמעות שלא הצלחתי לקרוא את ההודעה, וממש התפתלתי על הרצפה מרוב צחוק!!!!!!!!!1 רשרוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!! !!!! ! ! 1! ! 1 1 1! ! ! 1 1! ! שיר
י

נוני 17

New member
אני חושבת!

שדורון וסמדר יתגרשו, והיא תהיה עם אלי מרקו, וגלית והוא יתרגשו, ועמרים יהיה עם גלית, מאיה תחזור לגידי, וכלנית תעזוב את יותם והיא תהיה עם אבנר, והיא וספיר יריבו, אתי ויונתן היו ביחד, אלכס ושלומית יתגרשו, הוא יהיה עם ורדה, ושלומית תהיה עם מיכאל. וכמובן שדורון יתחתן עם רונה!

למעלה