רשף שאלה

רשף שאלה../images/Emo20.gif

בפריסת הווה - עיצה - תוצאה ששואלת האם כדאי לאיקס להיפגש עם וי שוב? הווה - 2 הגביעים עיצה - העולם תוצאה - המגדל הבוער האם ההווה 2 הגביעים מדבר על הקשר של שניהם כעת או על המקום בו איקס השואל נמצא בו? מדובר על קשר היסטורי שידע עליות ומורדות ווי מנסה לחדש אותו אבל הם לא התראו הרבה זמן, האם 2 הגביעים מדבר על הרגשות של שניהם אחד לשני או רק על המקום הטוב שאיקס נמצא בו כעת מה העולם כעיצה אומר - להשאיר את הקשר סגור? התוצאה היא כמובן שלילית ואין טעם להיפגש נכון? תודה, אני מוצאת את הפריסה הזאת מאוד יפה רק שלוקח לי זמן להבין אותה...

רשף כשף

New member
זו אותה שאלה מהפורום השכן?

יש לי בעיה עם זה שפרסת פעמיים על אותה שאלה.

רשף כשף

New member
../images/Emo52.gif התבלבלתי עם מישהי אחרת

האם מדובר בשואלת או בשואל? מה מטרת הפגישה?

סליחה - רשמתי שואל

זאת שואלת מטרת הפגישה מבחינתנו חידוש קשר שהיה פעם רומנטי היא מבחינתה לא בטוחה שיש טעם בכלל להיפגש...

סדר בבלאגן ../images/Emo201.gif

זה לא קשור לשאלה מהפורום השכן כאן יש שואלת ויש בחור שמבחינתו מדבר על געגועים והיא לא בטוחה שיש בכלל טעם להיפגש על מה 2 הגביעים כהווה מצביע? והעולם? התוצאה היא שאין טעם בכלל להיפגש, כמו שהיא מרגישה נכון?

רשף כשף

New member
לדעתי

2 גביעים הוא נקודת המוצא שלה כשאלת מצביע על רגשותיה העצה היא לסגור מעגל (העולם) ולא לנסות לחדש קשר רומנטי משום שתתבדה (המגדל)

רשף כשף

New member
על פי הפריסה

יש לה כוונות רומנטיות והיא צפויה להתאכזב קשות. לא כדאי להיפגש. אני לא מצליחה להשתחרר שמדובר באותו מקרה מהפורום השכן.

למעלה