רשמתי פה הודעה...

רשמתי פה הודעה...

אבל לא נראה לי שראו אותה.... אז הנה שוב: יגיעו בסוף ג'ינסים עם גיזרות בינוניות או שהגזרה הנמוכה תפסה מקום נחמד ולא רוצה ללכת?? דרך אגב איזה ג'ינסים באופנה עכשיו? אלה שמתרחבים ממש מלמעלה או כאלה שלא ממש מתרחבים.. ארוכים או 7/8 ? איזה צבע וכו....? אני חושבת לקנות לשנה החדשה ג'ינס ספורט אלגנט כדי ללבוש עם נעליי ספורט... נו אתם בטח מבינים למה אני מתכוונת.. אז מה אתם חושבים על זה כדי או לא? אה ועוד משהו... יש לנו תלבושת אחידה שנה הבאה... אז חשבתי לקנות כמה אבזרים נלווים... אז איזה כדי, כלומר איזה איבזרים אופנתיים עכשיו? (ואני לא פריקית ומשהו כזה... אני דיי רגילה ולובשת מה שכולם...) אשמח עם תענו לי מהר....

O Boy

New member
תשובה...

לכי על גזרה בינונית צמודה עם שפשוף יפה או משהו כזה (ג'ינס ארוך - לא 7/8, ולא רחב). אני קניתי ג'ינס כחול מלי קופר משופשף עם לבן ועם חגורה חומה, לבנות יש בלי קופר ג'ינסים עם חגורה מג'ינס (ג'ינס ממש יפה לבנות). אני גם בתלבושת אחידה, לכן אני קונה עכשיו רק ג'ינסים, תקני כמה אביזרים (תנסי בקסטרו - הביאו חדשים).

../images/Emo70.gif

זהו זה בדיוק מה שאני רוצה לקנות.. אבל הבעיה היא שכול ג'ינס שאני רואה והוא מתאים לי הוא עולה המון ... בערך 200-300 שקל ( וכן... בשבילי זה הרבה... אני קונה ג'ינסים במאה שקל או 150 גג ) אז... אתם מכירים חנויות עם ג'ינסים יפים ב 150 גג? וד"א אני קונה אבזרי אופנה בשוק... ושאלתי מה הם.... חוצמזה יש פה מישהו שקונה בגדים זולים?

למעלה