רשמי על תקנת השעה

Itamarro

New member
רשמי על תקנת השעה

התקשרתי למשרד התחבורה לבדוק, ושאלתי לגבי שני מקרים: - המקרה שלי, שהוצאתי רשיון לפני ה1.11, אבל אני עדיין במלווה. המלווה שלי קוצר לחודשיים בלבד, ואין הגבלת נוסעים. - המקרה של מישהו שהוציא רשיון לפני ה1.11, ושנגמר לו המלווה. אין לו הגבלת נוסעים. כנראה שזה סופית יענה על כל השאלות, ומי שרוצה לברר עוד, שיתקשר ל: 1700-704-370 סעו בזהירות.

Eterina

New member
סליחה על הנדנודים

אבל זה אומר שאם הוצאתי רשיון בסוף ספטמבר אז ישתחרר לי בסוף החודש הזה בטוח לא משנה איזה חוק חדש יצא? ואם כן אז אחרי זה אני יוכל להסיע כמה נוסעים(לא מוגבל) לא משנה איזה חוק יצא? תודה רבה

Itamarro

New member
אין בעיה

זה אומר שזה יגמר לך חודשיים לאחר תאריך הוצאת הרשיון, ולאחר מכך מותר להסיע אוטו מלא לפי הביטוח. בקשר לחוק חדש שיצא, אם יצא, שנגיע אליו, נעבור אותו. כרגע אין חוק חדש, ולכן אין לו תנאים, ולכן אי אפשר לענות על שאלות.

buda11

New member
נכון !!!

התקשרתי גם כדי לבדוק ואין מי שעבר לו המלווה יוכל לנהוג בלי הגבלת נוסעים.!!!!!

MMM51

New member
הוצאתי רישיון ב 29.10

היום ככל הנראה אני מקבל את הרישיון, אז מה זאת אומרת. כמה מלווה יהיה לי, ובמידה ובסוף החודש יעריכו את המלווה לחצי שנה מזה אומר עלי.

Come Alive

New member
יודעים לכמה זמן זה מוגבל?

החוק הזמני, כלומר? כי חלק אומרים שזה לכמה שבועות בלבד, וחלק אומרים שזה עד להודעה חדשה. פשוט אני ילידת ינואר, אז את הטסט שלי אני אעשה רק בינואר, עוד חודשיים. נראה לכם שזה ישאר עד אז? לא רוצה להדפק ולהתקע עם 6 חודשים [בטח הם יצליחו להעביר את זה מתישהו]

רגע רגע רגע...

ואם עוצר אותי שוטר?? עדין לא קיבלתי את רישיון הפלסטיק. ורשום לי על הנייר: "דרוש מלווה עד ה-11.12" יש הנחיות חדשות במשטרה להתעלם מזה במידה והוא שם לב שעברו לפחות חודשיים??

ז"א שהרישיון

אמור להישלח אליי כל יום?? כי עברתי כבר חודשיים נשאר לי עוד פחות מחודש למלווה..

חזי147

New member
איך זה הגיוני?

ברישיון רשום לי דרוש מלווה עד ה28 ל12... מה שוטר יעשה במקרה ויראה אותי בלי מלווה אחרי ה28 ל-11?

FreeStylerr

New member
גם אני עברתי טסט באותו יום שלך

השאלה שלי היא אם כדאי לי לבקש שישלחו לי שוב רישיון זמני כדי שיהיה רשום בו מלווה עד ה28.11? כי עכשיו יש לי מלווה עד ה28.12

natan080

New member
התקשרתי

היא אישרה מה שאמרתה אבל אמרה שזה יגמר היום

Itamarro

New member
תקשיבו

זה הגיוני, תתקשרו למספר שנתתי, תשאלו את כל השאלות האלו, ותראו. למה אתם שואלים כל-כך הרבה שאלות קיטבג. המלווה קוצר. אם יבוא שוטר, תסביר לו שהמלווה קוצר, ושתאריך הוצאת הרשיון שלך, תואם את החוק.

למעלה