רשמי מרשלים
אהלן אנשים! הודעה ראשונה שלי בפורום הזה, אז למי שלא מכיר, אני גיליוס, המארשל בעל ה
של |עלה| קודם כל, מילת כבוד על הליגה. המרוץ האחרון (מרוץ ראשון עבורי בתור מארשל) הוא השלישי שהגעתי אליו, וזה עושה טוב לראות שיש אנשים שמגשימים חזון ספורט מוטורי תחרותי כאן ועכשיו. אולי עדיין אין את הזוהר והקהל כמו בליגות בחו"ל, אבל אני חייב להגיש שיש משהו באופי הראשוני שנותן לזה קסם אחר, מהסוג שבעוד 30 שנה יספרו בנוסטלגיה על התקופה של טרום מיסוד הספורט המוטורי, עידן החלוצים, ואיך אז היו נותנים בראש באופן אותנטי
אני מודה, לא היה פשוט להיות מארשל בפעם הראשונה, אבל סה"כ היה מעניין, כיף, ויותר מכל, מאתגר. ברור לי לחלוטין שהקטע של הדגלים הכחולים הוא טעון שיפור, (לפחות לגבי) אני יכול להגיד שהבעיה נבעה מזה שלא הכרתי את כל הרוכבים. (שאני אומר להכיר, הכוונה היא לדעת את השם, המספר, וסממן בולט או שניים בכל רוכב.) עוד דבר שיכול לעזור לדעתי זה משקפת. אולי זה קצת מיותר אם מכירים טוב את הרוכבים, אבל לא יכול להזיק... סה"כ המרוץ האחרון היה "טבילת אש" ראשונה, נראה לי שיהיה מעניין לעשות את זה שוב, וכמובן כמובן, לשאוף לביצוע מוצלח. אני אשמח לתת עוד פידבקים שאולי יעזרו בהכשרת מארשלים חדשים, וגם אשמח לקבל פידבקים/עצות. פיס
אהלן אנשים! הודעה ראשונה שלי בפורום הזה, אז למי שלא מכיר, אני גיליוס, המארשל בעל ה