רשמית! מנדט נוסף

worrywort

New member
גם לקדימה מנדט נוסף.!! ולליברמן ירד

יש רוב יהודי להתכנסות.!! הידד.!!!!!!!

the new L

New member
???

מה זאת הגזענות הזאת? מה זה משנה אם הרוב הוא יהודי או לא?

worrywort

New member
זה לא משנה, אבל זה חושף את פרצופם

האמיתי של אותם בכיינים מלינים על משאלי עם והכרעות רוב, במשך היומיים האחרונים שוב ושוב חזרה הטענה שאין רוב יהודי להתכנסות בכנסת, והנה עכשיו יש, אז כל הטענות שלהם שוות לתחת, וברור עכשיו שאף פעם טענותיהם לא היו לגיטימיות כיוון שהם הוזי א"י השלמה וטענתם היחידה היא שיהודי לא מגרש יהודי. עם משאל עם, או בלעדיו.! עם רוב יהודי או בלעדיו.! הנה לכם גזענים.! והאירוניה היא שחיילי צה"ל אשר משרתים בין השאר בשטחים הכבושים, הם שהכריעו זאת.

eyeCoof

New member
ומה אירוני בכך? זה צפוי; ונכון.

וזה נכון, רוב יהודי להתכנסות יעורר תגובת ציבור שונה לחלוטין.

worrywort

New member
כן אתה צודק,אם ככה אז

אתה מודה בעצם שהטיעון הראשוני שלכם היה כולו צביעות אחת גדולה.

עומר173

New member
בטח שזה משנה. מה השאלה בכלל?

ממתי יש לערבים זכות להחליט על גורלה וגבולותיה של המדינה הזאת. זאת מדינה יהודית ולכל תוכנית כזאת (למרות שאני מתנגד לה בכל תוקף) צריך להיות רוב יהודי!!! איך זה יתכן שהערבים יכריעו אם למסור שטחים ל"עצמם", לרשות הפלסטינית, שאת האינטרסים שלה הם מקדמים בשם הדמוקרטיה והכנסת הישראלית. אתה באמת חושב שברגע שהם "ישקלו" (כאילו יש שאלה בכלל איך הם יצביעו) איך להצביע לתוכנית הזאת הם יראו בעיניהם הם טובתה של מדינת ישראל? הם באמת ינסו לשמור על האינטרסים שלה?

לא נראה לי שהיא ביקשה תגובה מגזענים

בטח לא כאלו שהבריזו משיעורי אזרחות בבית ספר.

עומר173

New member
תגובה

אתם כ"כ עיוורים מהסיסמאות הריקות מתוכן על הגזענות ששכחתם לענות על השאלות שהעליתי בסוף ההודעה הראשונה שלי!!. זה כבר מזמן לא ענין של גזענות אלא- הישרדות. בעוד עשרים שנה או יותר היהודים יהיו מיעוט במדינה הזאת ואני לא רואה את הערבים דואגים לנו. אני לא רואה את המדינה הזאת נשארת דמוקרטית (בהסתמך על העובדה שהשלטון במדינות ערב הוא ממש לא דמוקרטיה ואף רחוק מזה). תוכלו להכחיש כמה שתרצו- אבל משאלת הלב של כל הערבים בארץ (כולל הח"כים להם) היא שיום אחד כל היהודים יגורשו מהמדינה והאדמה הזאת. ואם לא נשים לב לסכנה- יבוא יום וזה יקרה.

the new L

New member
תגובה לתגובה

מעניין, כתבת: "אני לא רואה את המדינה הזאת נשארת דמוקרטית" אבל האמת היא שגם היום אתה לא רוצה שהיא תהייה דמוקרטית! אתה רוצה שהקול של חלק מהאזרחים לא ייחשב! אתה רוצה שהקול שלך ייחשב בבחירות אבל הקול של ערבים ישראלים לא ייחשב. כלומר אתה לא רוצה דמוקרטיה, אז למה זה כל כך חשוב לך שהמדינה תישאר דמוקרטיה?

עומר173

New member
לאזרחים יש גם חובות...

בדמוקרטיה גם למיעוט יש חובות- כמו שירות בצבא, ואם לא, אז לפחות שירות לאומי. ח"כים ערביים לא צריכים לסוע למדינות אויב כדי לקדם את האג'נדה האנטי-ישראלית שלהם, אזרחים לא צריכים לרגל לטובת מדינות אויב, להקים תאי טרור ולבצע פיגועים כנגד המדינה שבה הם חיים. זה שהם חיים במדינה הזאת זה לא הופך אותם אוטומאטית לאזרחים מן השורה-אם הם לא ממלאים את החובות שלהם ולא שומרים נאמנות למדינה שבה הם חיים אין זה ברור מאליו שהם יהיו שווי זכויות ככל אזרח אחר.

the new L

New member
זהו

שהם דווקא ממלאים אחר החובות שלהם. החוק קובע שרק מי שצה"ל מחליט לגייס יתגייס. צה"ל הוא זה שקובע היום לא לגייס אזרחים ערבים. (אגב, על פי ההיגיון שלך אני מסיק שגם החרדים אינם נחשבים בקבלת החלטות?) אגב, הטענה "גם למיעוט יש חובות- כמו שירות בצבא, ואם לא, אז לפחות שירות לאומי" היא שקרית. היא אינה מעוגנת בשום חוק והיא לכל היותר רצון אישי שלך. ח"כים ערבים לא צריכים לנסוע למדינות אויב? זאת דעתך. הם סבורים אחרת, ויש ציבור אזרחים שלם שתומך בהם. כיום הם אזרחים מהשורה. אין שום סיבה לשלול מהם את אזרחותם. ולפיכך קולם נחשב בדיוק כמו קולך. וזה הכל.

עומר173

New member
כנס...

מה שאמרתי תקף לגבי כולם- כן, גם לגבי חרדים. מי שלא ממלא את חובותיו עבור המדינה לא צריך להשתתף בקבלת ההחלטות לגבי עתידה. אם יש ציבור אזרחים שתומך בח"כים האלה אז שיעברו הם והח"כים שלהם ביחד לרשות הפלסטינית ומשם ינסו לקדם את האינטרסים שלה- בטח שלא במסגרת הכנסת הישראלית. זאת בגידה!! משתתפי מהומות אוקטובר הביעו במעשיהם את חוסר הנאמנות המוחלט למדינה ולכן הם לא ראויים לאזרחות ישראלית (וכן, זה תקף למשל גם לגבי המתפרעים מעמונה).

the new L

New member
תגובה

אתה לא יכול לשלול ממישהו את האזרחות רק כי אתה החלטת שהוא לא ישרת בצבא. אזרחי ישראל הערבים לא החליטו לא לשרת בצבא, צה"ל החליט זאת. ולכן אתה לא יכול לשלול מהם את האזרחות בגלל זה. לא אתה תקבע במה הציבור יתמוך. זכותו של הציבור לתמוך בחברי כנסת שרוצים גם בטובתה של הרשות הפלשתינית. זה בניגוד לדעתך, אבל זאת דעתם. דעתם קובעת בדיוק כמו דעתך, ואין שום סיבה הגיונית שתשלול את אזרחותם רק כי לדעתך הדיעה שלהם מזיקה למדינת ישראל כפי שאתה רוצה שהיא תהייה. הם סבורים אחרת. הם סבורים שהדיעה שלהם תעשה להם חיים טובים יותר, ולכן הם מחזיקים בדיעה הזאת. אין לך שום לגיטמיציה לשלול לאנשים את האזרחות בגלל דיעותיהם. ולכן בסופו של דבר, הדיעה שלהם נחשבת בדיוק כמו שלך, ולכן הצבעת חברי הכנסת הערבים בעניין ההתנתקות לגיטימית בדיוק כמו הצבעת חברי הכנסת היהודים.

worrywort

New member
מאז שהם קיבלו זכות בחירה.

זאת לדעתי התשובה הכי עניינית לשאלה הגזענית שלך. מה שאתה אומר בעצמם זה לקחת לערביי ישראל ולדרוזים ולצ'רכסים ולכל מי שלא יהודי (בדקת אם אתה יהודי אגב?) את זכות הבחירה.

למעלה