רשמים ראשונים של MK X...וגם פרס נחמד למי שיזכה...

רשמים ראשונים של MK X...וגם פרס נחמד למי שיזכה...

טוב שיחקתי כל הלילה ואני עם פאקינג חיוך על הפנים שמן הסתם זה סימן טוב...זה לא שהמשחק מושלם, אבל הוא בהחלט מתקרב לזה...
גרפיקה נחמדה..לא מפילה מהכיסא אבל טובה..חלק מהדמויות נראות ממש מגניב וחלק פשוט משעממות...
מבחינה טכנית המשחק פשוט מטורף...זמני לודינג קצרצרים שזה כלכך חשוב במשחק מכות..פריים רייט נעול 60 שלא יורד בגרוש(למעט במהלכי X-RAY ששם הוא יורד במכוון)האינמציה פשוט חלקה וזורמת 24/7...
את רוב הדמויות החדשות אני לא כלכך אוהב אבל את המעט שאני כן אוהב אני ממש ממש אוהב...בעיקר את אהרון בלאק הקאובוי שיש לו מהלכים ממש מגניבים...
התוספת החדשה של רקע אינטרקטיבי היא יותר נחמדה ממה שחשבתי שהיא תיהיה והיא משתלבת באופן אורגני בקרב...גם מבחינת רקעים אגב זה כמו הדמויות..יש מגניבים ויש פשוט משעממים...
לא שיחקתי עוד את הסטורי מוד, שיחקתי בעיקר את הסולם בשביל ללמוד את הדמויות...אונליין שיחקתי רק איזה חצי שעה בנתיים ועוד לא ממש הבנתי מה קורה שם אבל הצלחתי לעשות כמה קרבות אוניילן בודדים, בחלק זה רץ חלק ובחלק היה לאג מטורף...ונפלתי גם על איזה טרול טיפש שבחר רק את סקורפיון ועשה כל הקרב בלופ את המהלך הכי אפקטיבי ומלכולכך שלו ושלח לי הודעות עוקצניות..כבר שכחתי מה זה שחקני אונליין...
עכשיו לפרס:
יש לי קוד ספייר לדמות של גורו שאני לא צריך...הקוד מתאים למי שיש את המשחק האירופאי(הוא גם יכול להפעיל אותו רק דרך החנות הישראלית או חנות אירופאית אחרת)
בשביל לזכות בפרס אתם צריכים לעלות כאן בהודעה שיר מיוטויב שאתם אוהבים...מי שיעלה את השיר שהכי ימצא חן בעיני ינצח והקוד ישלח אליו במסר אישי...בהצלחה...

statrix

New member
איזה קטע.. האפקט שהוא שהוא עושה זה עם כפתור sanwa obsf 24

שזה כפתור שבמקור הוא של מכונת ארקייד יפנית

&nbsp
https://youtu.be/AVCOKbYKQm8?t=73
&nbsp
http://www.paradisearcadeshop.com/3281-thickbox_default/red-24mm-sanwa-obsf-pushbutton.jpg
&nbsp
&nbsp
&nbsp

johny3guns

New member
אשמח להשתתף בתחרות :)

זה בדיוק השיר שמתנגן אצלי ואין סיבה שלא אשתף אותו

Josh Gross

New member
כבר זמן רב משחקי 'מכות' ואני, לא ממש, הולכים בד בבד

אם כי, אני מוצא את היקום של MK דיי מרתק
הייתי מעוניין במשחק אשר יקח את המותג לכיוונים שונים, כפי(בערך) שעשה Shaolin Monks.

לא הייתי פוסל, אפילו, ניסיון של Telltale לקחת אותו לסיבוב..
עם כתיבה טובה ועלילה נאמנה למקור - זה יכול להיות אחל'ה סיבוב.

לדעתי, אם עד הכניסה ליום השואה לא יהיו שירים נוספים - Here comes Johnny

למעלה