רשמים מ - Little Big Town - Tornado Tour

Guncrazy

New member
אחלה סט ליסט!

נשמע שהייתה הופעה ממש טובה, שמחה שיצא לך לראות אותם.
זכור לי שכתבת פה בעבר שהם לא נראים לך כמו להקה שתרצה לצפות בה בלייב אז אני מקווה שאחרי שצפית בהם בלייב שינית את דעתך עליהם

תודה על הפירוט ועל התמונות!

פשוט הייתה הזדמנות טובה, אז הלכתי לראות

אשתי לא התעניינה, אז חיפשתי כרטיס בודד ומצאתי אחד בשורה רביעית מהבמה במחיר רגיל (נראה לי שכתבתי על זה בפורום מתישהו - יצא בערך $70 אחרי מיסים).
הופתעתי לטובה בסך הכל. הם כן עיבדו מחדש חלק לא מבוטל מהשירים ובכל זאת, להופעה חיה יש אנרגיות שונות מאשר לתקליטים ורדיו. בטח בתחום הבאסים והתופים...

הו, חיכיתי לסיכום הופעה שלך

שמחה לשמוע שהייתה הופעה טובה ועושה רושם שנהנית (למרות שהם לא נגעו בפונטון
)
שמחה לראות גם שהם ממשיכים לבצע את בורן דיס ווי בהופעות, בעיני זה אחד הקאברים הכי טובים שלהם למרות שאני חייבת לציין שאני קצת מתגעגעת לתקופה שהם היו מופיעים עם שוגרלנד והם היו עושים קאברים ביחד, אלו היו קאברים ממש מעולים!

אגב פונטון...שאלת מרצ'נדייז...

כמה מכן היו מוכנות ללכת עם חולצת טי ורודה (בגזרת נשים, צווארון V)
עם הדפס צהוב של ספינת קיטור ומתחתיה הכיתוב MMM...MOTORBOATING בדיוק בקו אמצע החזה?
אני מודה שאני תוהה לגבי זה.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי חולצה כזו

קניתי אותה איך שיצאה למכירה בחנות שלהם

אני מניח שזה פונקציה של הבנה תרבותית בישראל..

כלומר, הישראלי הממוצע לא יבין מה הקטע של החולצה ולכן את מבחינתך בסדר עם 'הקטע שלה'. או שאת בסדר עם מוטורבואטינג באופן כללי...

הופעת החימום - High Valley עם אורח בלתי קרוא

High Valley הם להקת קאנטרי מקומית קנדית שכוללת שלושה אחים לבית Remple, בראד - הסולן היפיוף (וגיטרת קצב), בריאן (יוקלילי, בנג'ו וגיטרות) וקרטיס (בס וכינור) ושני חברים אחרים מעיירת השדה הקטנה שלהם בצפון (צפון, צפון, מעבר לקו רוחב 60) אלברטה - La Crete. אם אני זוכר נכון את הדיבורים שלהם, בראד עבר לנאשוויל ב-97, בריאן הצטרף אליו ב-05 וקרטיס ב-09. במשך המון זמן הם ניגנו כמלווים, נגני הקלטות וכד' עם כל מיני אמנים, עד שהם הצליחו לבסס לעצמם קצת שם.

הם עושים בעיקר מוזיקת קאנטרי קלאסית (כלומר קאנטרי רוק-פופ), קצת בלו-גראס מטאל (כמו ZZ TOP) ובשביל הקטע הם ניגנו בהופעה גם בלו גראס קלאסי (כלומר Hodowns עם בנג'ו, כינור וטקסטים נוצריים דתיים להחריד).

אולי זה עניין לוקל פטריוטי, אבל התברר לי שאני מכיר יותר משיר או שניים שלהם, כי משמיעים את החומרים המקוריים שלהם ברדיו לא מעט. חוצמזה, הם עשו קצת קאברים של לוק בריאן ושל ג'ורג' סטרייט וגם קאבר הומוריסטי להחריד של בויזון! כן, גם הם לקו במחלקת גרסאות הכיסוי לשירי פופ מטופשים בסגנון קאנטרי. נו... שיהיה... היה משעשע.

אבל, ההפתעה של הערב מבחינת הקהל (ומבחינתם של היי וואלי) הייתה התוצאה של גרסת הכיסוי ל - Alberta Bound של אמן מקומי אחר, פול ברנדט (כבר הזכרתי אותו ואת השיר בעבר). תוך כדי סיום הביצוע שלהם לשיר ולחלוטין בלי לתאם מראש עם אף אחד אחר, ברנדט קפץ ממאחורי הקלעים אל הבמה והצטרף אליהם לסיומו.
אחר כך הוא לקח אותם הצידה והסתודד שתי דקות שבסיומן הכריזו כולם שהם מכירים את האקורדים של Chain Reaction (שיר מאוד מוצלח של ברנדט שאני ממליץ לכם/ן לחפש, פשוט נגמרו לי הלינקים בהודעה) וכך זכינו לקבל ביצוע חי שלו גם כן. אחלה בונוס!

אחרי שברנדט ירד מהבמה זכינו לעוד שיר או שניים ואז הם פינו את השטח לפועלים שהתחילו להכין את הכלים של הכוכבים הגדולים של הערב.
45 דקות הופעה, בערך 14 שירים שמתוכם יותר מחצי מקוריים - לא רע בשביל הופעת חימום.

לא שמעתי עליהם מעולם

אבל שלושתם יפיופים ושמעתי עכשיו איזה שני שירים שלהם ביוטיוב והם לא רעים בכלל.
אחפש בהמשך את האלבום שלהם

תודה על ההמלצה

למעלה