רשמים מהמפגש

bshuval

New member
רשמים מהמפגש

חזרתי עכשיו מהמפגש, ורציתי לשמוע מה דעתכם על המפגש. מה אהבתם? מה לא אהבתם? אילו דגמים נהנתם ללמוד? אני מאד נהניתי במפגש. שמחתי לפגוש אנשים חדשים, ולהתאים פרצופים לחברי הפורום (גלעד, גילה). פגשתי גם את רות-אן מארה"ב, ושוחחתי איתה ארוכות (ויעידו אלה שנסעו איתנו באוטו...) וכמובן גם שמחתי לפגוש אנשים מוכרים ממפגשים קודמים. מבחינת דגמים שנהניתי ללמוד: פול לימד דגם פעולה מקסים של נקר שמאד נהניתי ממנו. רות-אן לימדה קישוט מאד נחמד מ-4 דפים. וגם אני לימדתי שני דגמים. את המכסה המשובץ שלי לקופסה, ואת הדג המדבר (שפירקתי מדוגמה שהביאה רות-אן). האם מישהו מהאנשים שלמדו את המכסה מוכנים להכין לו הוראות??? המפגש היה שונה מהמפגשים הקודמים שהייתי בהם. קצת התפרקנו למספר קבוצות קיפול, ולא ישבנו כולם יחד (היינו גם קבוצה גדולה יחסית). אולי במפגש הבא כדאי שהאנשים יהיו יותר מקובצים. נ.ב. סליפ גלופ, איפה אתה גר? אני הגעתי למפגש מחיפה.

yepeled

New member
המפגש

תגיד בשעה שתים בלילה לא ישנים? מאיפה הכוח? אני לימדתי שם את הנרקיס שלי. התברר שמאוד קשה ללמד. פעולות שחשבתי שהן קלות היו קשות לאנשים אחרים. יללה צריך ללכת לעבוד.

Eliran g10

New member
המפגש

אני מאוד נהנתי מהמפגש גם מהאוירה וגם מהדגמים שלמדתי הקופסה של בועז המפלסת שלג הנקר וכרטיס התפריט אז סך הכל היה מאוד מאוד כיף במפגש

bshuval

New member
למכסה כבר יש (כמעט) קופסה

היום נסעתי כ-4 שעות באוטובוסים, והיה לי זמן רב לחשוב על פתרון לקופסה. ובכן, יש לי פתרון לעשות קופסה משובצת, אך אני עדיין צריך לעבוד קצת על הפרופורציה של הקופסה (כדי שתכנס בדיוק למכסה).

Eliran g10

New member
כמה דברים

דבר ראשון שכחתי לכתוב אצל מי למדתי את הדגמים שכתבתי אז: את המכסה למדתי אצל בועז ואת המזחלת כרטיס התפריט והנקר למדתי אצל פול והם כולם דגמים שאהבתי דבר שני את הקופסה עצמה לא בדקתי אבל ניראה לי שאפשר לעשות אותה כמו המכסה רק בלי השפיץ

bshuval

New member
לא ממש

כי המטרה היא שהתחתית של הקופסה תהיה משובצת (בלי פיתול). אז יש טכניקת קיפול קצת שונה. (הנעילה שונה לחלוטין, וגם הקופסה עצמה בנויה קצת אחרת, אם כי גם בה יש פיתול (אך הוא בפנים).

ycyclop

New member
הצעה

בגלל כמות האנשים אני חושש שההפרדות לקבוצות היא בלתי נמנעת. אולי אנשים יציעו/יספרו בפורום מה הם רוצים ללמוד/ללמד וכך נדע מראש מה יש ונוכל להערך בהתאם? חוץ מהעובדה שזהו מבחינתי מפגש מאד מהנה: לדבר עם האנשים, לשמוע רעיונות וכיוונים שמענינים אנשים. בהחלט ערב כיפי.

ג ל ע ד א

New member
כבר מחכה למפגש הבא

נהניתי מאד, הזמן עבר מהר.נראה שיש קבוצה מגובשת היטב. תודה לגיל על השפתיים האולטימטיביות (קצרתי כבר הרב תשואות בזכותן) האם ניתן לעשות את השפתיים רק מצד אחד של הנייר (מה שגיל לימד היה שפתיים צבועות, ולבן מסביב ואני רוצה שהשפתיים יהיו מאותו הצד של הנייר) חוץ מזה הייתי רוצה ללמוד לעשות כרטיסי ברכה. שאו ברכה, גלעד

גילה או

New member
נחשפתי......

מאוד התרגשתי לקראת המפגש ,קצת חששתי שהכיף שלי בפורום יפגע כי יש משהוא נחמד בלשלוח הודעות במבלי שממש מכירים אותך אבל זה בהחלט היה כיף לפגוש את כולם. הפרויקט הבא שלי הוא לצלם מחדש את הקיפולים שלי במצלמה דיגיטלית חדשה שקניתי וקיבלתי לפני יומיים.ואז להעביר את התמונות לאתר של גלעד נאור ,בסעיף מקפלים.אחר כך להמשיך ולהמשיך לקפל.

giladznaor

New member
כרטיסי ברכה

/http://home.no.net/origami באתר לעיל יש הוראות להרבה מאוד כרטיסי ברכה מדהימים. אומנם הם אמורים להיות רק תגי שמות על שולחן האוכל, אבל רובם משמשמים גם ככרטיסי ברכה מגניבים.

giladznaor

New member
תמונות ורשמים מהמפגש

הלקח הראשון שלי מהמפגש הוא לא לבזבז זמן בלצלם אותו. גם אני צלם גרוע, וגם החמצתי את כל הדגמים המגניבים של פול ג'קסון
!!! אבל בכל מקרה, מאוד נהניתי. יצא לי ללמד את המגן דוד של פרד רוהם, שהוא אחד הדגמים האהובים עלי, ונזכרתי שהבטחתי הוראות. כמו כן סוף סוך הבנתי על מה היה כל הרעש בכנס בארה"ב בזכותה של רות-אן, ונהניתי מאוד ללמוד את הדגמים. וכמובן שללכת לאיבוד בגוש דן זה תמיד כיף (לא!), אבל נוכחותה של רות-אן והסיפורים והעצות שלה באמת שיפרו את המצב. תמיד כי לראות את כולם, ונקווה שבמפגש הבא יהיו אפילו יותר אנשים, למרות היעדרו המצער של bshuval! תמונות תחת Meetings http://www.origamitips.com/e_index.php?page=gallery/e_gallery.html

bshuval

New member
להיאבד בתל אביב

דבר כזה אפשר למצוא רק בספרים (או לפחות כך חשבתי). נוסעים באוטו שני ישראלים (גלעד ואנוכי), ורות-אן האמריקאית. אנו נוהגים ברחבי העיר מנסים להגיע ליעדינו. אפילו התאמצתי מראש והדפסתי הוראות הגעה מהאינטרנט. ניסינו לעקוב אחריהם אבל החמצנו איזו פניה ונאבדנו בתל אביב. ומי הציל את המצב? רות-אן. הייתה לה מפה של תל אביב, והיא הדריכה אותנו איך להגיע ליעד. בלי קשר, הנסיעה הייתה מהנה מאד. השיחה עם רות-אן הייתה מלבבת. (ואני די מקנא בה על כל אנשי האוריגאמי שהיא מכירה/פגשה. לדוגמה, היא קיפלה ביחד עם Issei Yoshino!) לגבי הדגמים מהכנס בארה"ב, להלן סיפור. כמו כל יום, גם היום נסעתי ברכבת, וגם היום קיפלתי. קיפלתי את הסיכה (קישוט) שלימדה אותנו רות-אן. דגם מאד מאד מאד יפה. ובכן, ישבו מולי שני ילדים בני 12, והם היו מהופנטים מהקיפול, ומאד התלהבו מהתוצאה. החלטתי לקפל להם כמה דברים. אז דבר ראשון קיפלתי את הדג המדבר. הם היו המומים ולא הפסיקו לשחק איתו. אח"כ קיפלתי להם עוד כמה דגמים נעים מהרפטואר המוגבל שאני זוכר בעל-פה (ציפור מרפרפת, בובת שועל, כלב נובח, פרפר שמניע את כנפיו). הילדים מאד שמחו.

giladznaor

New member
כן, יש תקלה, בתקווה זמנית ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif )

Problem: We have an emergency issue on MySQL5.worldispnetwork.com server. The system detected a system failure on these servers and our admin are working on this issue now. Please be patient while we are working to correct this issues so we can test it out.​
עובדים על זה כרגע, בתקווה הם יסיימו עם זה בקרוב.

mirigami

New member
שמחתי לקרוא את רשמיכם מהמפגש

ויש לנו עוד הרבה לשפר ! לאט לאט אנחנו מתארגנים ובסוכות אנחנו הולכים לבנות סוכה יפנית ואתם חובבים יקרים תצטרכו לקשט אותה ועוד נדבר על כך בהמשך. אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל יש ברמת גן כמה מוזיאונים ולכן אנחנו עובדים על פסטיבל מוזיאונים וסוכה יפנית ברמת גן. כרגע הרעיון רק מתבשל ואני מעלה אותו כאן כדי לקבל רעיונות הצעות וכו' אני כותבת רק עכשיו מכיון שמיום שישי חליתי עם חידק לא נעים בגרון ורק היום התאוששתי לגבי המפגש בירושלים למי שהיה במוזיאון אז המקום בירושלים יפה עוד יותר ואני ועביר בעזרתו של גלעד נאור ננסה להתחיל מפגשים בירושלים. יש לנו שנה שלמה ליהנות מהמקום. אז כדאי לנצל זאת במיוחד לכל מי שגר רחוק. פרטים בהמשך ..........

למעלה