רשמים מה'מסיבונת'- כבקשתכם

טוהרtoar

New member
רשמים מה'מסיבונת'- כבקשתכם

במחילה ממכם שאני כותב זאת רק עכשיו אך הבן אדם עסוק...
[פיהוק] בסך הכל הכללי אני חושב שכל המשתתפים נהנו [גם אני] ככה במבט על אני מקווה שאכן כך הן פני הדברים, שכל מי שהגיע נהנה או לפחות שמח על כך שהגיע, כך לפחות זה נראה במי שהיה שם, לפי מה שהצלחתי לקלוט מהאנשים. הארוע עצמו זרם טוב וגם +- לפי הצורה בה תכננתי אותו בפרטים ובכלל באווירה. אווירה ראויה בהחלט. הכל כמובן בעזרת אסף, "בעל הבית" ושאר החבר'ה שבאו להשתתף.
[פיהוק] צר לי קצת על כך שהיו אנשים שהבטיחו על סף נדר אפילו שיגיעו לארוע אך בסוף לא באו. חלקם היה יכול לתת גון נוסף מיוחד לארוע שחבל שנבצר ממנו. מקווה שהדבר לא ישנה פעם הבאה ותמיד יש מה ללמוד לקראת "הפעם הבאה".
[פיהוק] כל מי שהשתתף הביע רצון להמישך וליזום עוד מפגשים כאלו בעתיד [מה שעוד מחזק אצלי את התחושה הנ"ל] ואני מקווה שאכן כך יהיה.
[פיהוק] בסופו של דבר, בשביל מפגש שני בפרט, אני חושב שהיה מוצלח ומקווה שכך ימשיך גם למפגשים הבאים לכשיהיו. [בנקודת מבט אישית- נהנתי לפגוש, להכיר ,לשוחח עם אנשים פנים אל פנים תוך כדי חגיגה ואווירה טובה] -טוהר- לילה טוב

יודיX3

New member
כמה אנשים בסוף הגיעו?

לו היו מרחיבים את טווח הגילאים למפגש הייתי מגיע.

SmartToyBoy

New member
הגיעו 7...

והיינו 8 כולל המארח, כמספר נרות החנוכה באותו הערב

סבבב

New member
בפעם הבאה...

למסיבה הבאה נגיע גם בן-זוגי ואני... וכולי תקווה שתרחיבו את טווח בגילאים כדי שגם יודי יוכל להגיע...

BabyBoy1

New member
נו איזה מצחיקים אתם

כאילו עמדו שם בכניסה ובדקו ת.ז... וחוץ מזה...ברגע שיראו איזה חתיך הוא, יכניסו אותו גם אם הוא בן 100

SmartToyBoy

New member
בהתחשב בכך...

*** עדכונים לגבי הפעם הבאה: *** הכניסה ל <בלה> <בלה> <בלה> וגם ליודי

טוהרtoar

New member
../images/Emo70.gifהבהרה../images/Emo70.gif

בעקבות תגובות חברים ראיתי לנכון להבהיר את העניין. כמו שכתבתי בעבר, המפגש המדובר נולד כתוצאה מתהליך מסויים,לאחר זמן. הכל התחיל בעצם ממפגש שנוצר מתוך הפורום בוואלה ז'ל, אנשים שונים השתתפו במפגשים שונים שכאלה וביניהם חבר'ה בטווח הגילאים המדובר [אני בתוכם] שעם הזמן מצאו שקשה להם למצוא שפה משותפת עם משתתפים בני 30+ שכבר באמצע הקרירה שלהם וכן בכלל קצת חוסר נינוחות מצורתו של המפגש. עם הזמן שעבר, אסף שחש בעניין [וגם קיבל רשמים כאלה] יזם והצליח להביא לפני מספר חודשים ליוזמת מפגש קטן של חבר'ה בטווח גילאים מוגדר. משהו שיוכל (אולי) להתאים יותר לאנשים שנמצאים בשנים הראשונות של "הכניסה לחיים" וכו'. מי שהשתתף, כולל אני, החליט להתחיל "להניע" את הדבר הלאה. בקיצור, המפגש הזה הוא מפגש ייעודי בהגדרתו ונועד בכונה לענות לצורך שהתעורר בכזה דבר. שינוי היעוד שלו יבטל את הצדקתו ומה הועילו חכמים בתקנתם? מה שכן, ללא קשר, אני אשמח מאוד לראות את הפורום מארגן מפגש משלו[שוודאי לא יוגבל בגילאים אלא רק בגזע דת ומין], אני חושב שיש פה מספיק בשלות לכך והדבר בגדר האפשר. אני בטוח שעוד מרגישים כך. בתקווה להבנה ובאהבה
-טוהר-

יום.

New member
ומין?

כלומר אני מנודה? >אז אם שנים לא כתבתי לקרוא זה גם נחשב<

טוהרtoar

New member
לא מצדי ../images/Emo13.gif

כתבתי זאת רק מניסיון עבר שמן הסתם יעדיפו מפגש עם "מחיצה" אבל באותה מידה בדיוק אפשר גם בלי... אני אתן לאחראים פה להחליט בנושא...

את לא מנודה

אם תבואי, אני מבטיח לא ללטוש בך מבטים.
לי באופן אישי אין בעיה שבנות תגענה, אבל כמובן שאני, כמו טוהר, מדבר בשם עצמי בלבד.

למעלה