רשמים מהמופע "DIVAS LAS VEGAS

nadav26

New member
רשמים מהמופע "DIVAS LAS VEGAS

אוקיי, כרגע הסתיים מופע הדיוות 2002 ב-VH-1, והנה כמה התרשמויות שלי: - שקירה הפתיעה בגדול - ביצעה נהדר את UNDERNEATH YOUR CLOTHES באנפלאגד, עשתה דואט טוב עם מרי ג´יי בלייג´ לשיר של פאט בנאטר משנות ה-80´ ובסיום ביצעה את ALWAYS ON MY MIND של אלביס. מה להגיד, לבחורה יש קול מצויין, וביא גם נראית מדהים. (לוקחת את ג´ניפר לופז בכל פרמטר). - שר היתה נפלאה כרגיל - שרה טוב, מופיעה נהדר, בסיום גם שמה פאה של אלביס על הראש. יש לה את זה... (באמצע היא גם עשתה דואט עם סינדי לאופר - שאני בדר"כ מאוד מחבב, אבל היום נראתה לגמרי ביזארית. - מרי ג´יי בלייג´ - היתה מצויינת וגם אירחה את וויטני להופעה קצרצרה. - סלין דיון - צעקה יותר מדי לדעתי, וגם עשתה כל מיני פרצופים מוזרים למצלמות. - אנסטסיה - שלא מוכרת כ"כ מארה"ב אלא בעיקר באירופה, אולי תפרוץ בזכות המופע הזה.יש לה נוכות וקול למרות שהיא מעט מעצבנת. היו גם סטיבי ניקס הותיקה, ולהקת הדיקסי צ´יקס. וראו את מאריה לכמה שניות בסרטון של SAVE THE MUSIC. סה"כ היתה אחלה הופעה!!!כדאי לראות

MC4eva

New member
מה נסגר עם וויטני?

אחרי מה שראיתי אני יודע בוודאות שמאריה שמה את וויטני בכיסה הקטן (תמיד ידעתי אאבל עכשיו יש לי גושפנקא)!!!! וזה כל מה שמעניין אותי. סלין דיון--> אני כל כך שונא את הקול שלה!! הוא כזה ציף ציף!!!!!!!! זהו!

nadav26

New member
ספיישל מיוחד אחרי המופע..מומלץ

כרגע היה תוכנית ספיישל מצויינת ומקסימה על דיוות - אני מאמין שהיא תהיה עוד כמה פעמים היום ומחר.. . מדברים שם על כל הדיוות: מה הופך אותם לדיוות: הקול, הלהיטים, ההופעה, השיער וכו´..מראים את מאריה המון בספיישל והוא באמת ספיישל חובה, כדאי להקליט. דרך אגב, שאנייה טוויין אומרת בספיישל שמאריה היא אחת הזמרות הטובות ביותר של הדור הזה, מה שמזכיר לי את הפירגון הנפלא שמיסי אליוט אמרה באחד הראיונות שקראתי: שמאריה ו-וויטני הם כמו אחיות בשבילה, והם עוזרות לה במון ברגעים קשים, וכמה שהיא התרגשה שמאריה הזמינה אותה לעשות את HEARTBREAKER REMIX.

lamborin

New member
בקרוב וויטני תעלם../images/Emo6.gif

היא כל כך רזתה היא פשוט הפכה למקל מהלך, אני 100% בטוחה שהיא אנורקסית או שזה מהסמים! אני ממש מרחמת עליה!

שמעתי שבגלל הסמים היא לא אוכלת

כל מה שהיא עושה זה לקחת סמים ובגלל זה היא ירדה במשקל בצורה דראסטית והיא הולכת למות מתישהו אם לא יטפלו בה... ע-צ-ו-ב

eranmc

New member
איזה אופטימיות. היה גועל נפש!!!

לדעתי זה היה האירוע השני הכי גרוע של הדיוות, ההייתי בהלם מכמה מהזמרות: דיקסי האלה - איזה שיעמום. שר - חרשו אלייה, תם זמנה, אפילו שהיא שרה את השיר החדש כולם עמדו ולא ידעו מילה אחת. רק חייכו וכאילו רקדו. מרי ג´ - אני כל כך אוהב את השירים שלה, אבל הופעות חיות היא על הפנים רק צועקת לא הבנתי מילה. וויטני - מה הקטע האידיוטי לעזור למרי לצעוק? היא יכלה בציק לתת קצת מקולה המדהים ביותר. שאקירה - איזה קול מעצבן יש לה אלוהים!!! טוב אני אקליט לכם אותי מחקה אותה. אנסטסיה - בסדר. סלין דיון - היא לדעתי הטובה מכולן אבל היא הכי פישלה. הייתה ממש גרועה אני כתור מעריץ נפגעתי. קודם כל היא שמה כמויות היסטריות של צבע גוף כדי שיהיה לה צבע אקזוטי כזה כאילו "שיייו את בחיים לא תראי כמו מראיה". והיא שרה כזה עלוב, יש לי את הדיסק שלה וזה לא רק שלא דומה זה לא ברמה של דיווה מקיסמום איזה מנקה של השוק ששרה בין ההפסקות. בקיצר היא איכזבה אותי בגדול והאירוע היה גרוע. אני חושב שהגיע הזמן לבטל את האירוע לזמן מה.

eranmc

New member
היא משהו בריטית בריטית,

ואדוני מתבקש לבקש סליחה מנדב. תיהיה נחמד תקבל דיל סופר סופר סופר (שכחתי את המילה).

roimc

New member
לזה שקורא לעצמו מלך הפופ

אנסטסיה אמריקאית - נו? היא נולדה בשיקגו אז? זה לא אומר שהיא מפורסמת בארה"ב. נדב צודק ב-100%, אנסטסיה למעשה אנונימית שם. היא מכרה מהאלבום שלה שם 89 אלף עותקים..... ובאירופה היא ענקית אז מי הטמבל עכשיו? ודרך אגב, זה מה שמופיע בבילבורד השבוע: ALL THE YOUNG FREAKS Keith, I have been a fan of Anastacia´s ever since "I´m Outta Love" and couldn´t understand why her first album, "Not That Kind," was not a U.S. success. With "Freak of Nature" slated for release in June, I´m hoping that her new single "One Day in Your Life" will be the one to break her in this market. What kind of sales, if any, did "Not That Kind" have? How many copies has "Freak of Nature" sold in Europe, where she is massively popular? [email protected] Hi, Anastacia has sold over 10 million units worldwide of her two albums, with obviously the bulk of those sales coming from outside of the U.S. In America, her much delayed 2001 debut, "Not That Kind," has sold 89,000 units, according to Nielsen SoundScan. The album debuted and peaked at No. 168 on The Billboard 200. On June 16, Daylight/Epic will release "Freak of Nature," which has been preceded by the lead single "One Day in Your Life." The track is at No. 18 this week on Billboard´s Hot Dance Music/Club Play chart, and is making headway on radio. Additionally, the new album will sport a bonus duet with Faith Evans, titled "I Thought I Told You That." For the latest word on Anastacia, visit her official Web site at.

KING OF POP

New member
אדוני מבקש את סליחתך

אירופה-אירופה? אמריקה- אמריקה? כונפה? כונפה!

מיצב

New member
צר לי להודות

אבל הביצוע של שאקירה היה הכי יפה וגם הכי קרוב לשיר המורי באלבום!היא נראתה בסדר! סלין דיון הייתה ללא ספק במרכז המופע-פתחה אותו וגם סיימה אותו.אבל היא אכן מרחה על עצמה כמה קילוגרמים נכבדים של מייק אפ מבריק ,דבר שהקנה לפניה מראה של אחת ש הזיעה שעתיים בחדר כושר.היא עשתה עיוותים מגוחכים בפנים לאורך המופע וגם בהתחלה שנכנסה לבמה היא קיפצה על רגל אחת כמו תרנגולת.אבל מספיק עם הירידות על סלין דיון!היא באמת בעלת קול מדהים,עצום ומיוחד במינו!ולאף אחד אחר לא יהיה קול כשלה!לעולם!וגם היה לה גוף פיצוץ!היא ממש רזה(למרות הלידה).אני אישית כלל לא התאכזבתי מסלין אף על פי שהביצועים שלה היו רחוקים מאוד מגרסות המקור בדיסק!אבל בכל זאת הייתה נפלאה וחמודה!סלין יש רק אחת! שר-הביצועים היו גרועים ובקושי שמעו את הקול שלה!או שאיבדה אותו או שפשוט המפיקים של המופע לא עשו טוב את הצלילים!שר עדיין נראית נפלא(בזכות מאות ניתוחים פלסטיים).רק חבל שחימצנה את השיער!השיער השחור הרבה יותר מתאים לה וזה מה שמייחד אותה! מרי -צרחה כמו מטורפת!זמרת על הפנים! אנסטסיה-הייתה מעולה אף על פי שאיני מעריץ. להקת הבנות שהופיה הייתה כפי שכבר צויין-משעממת אבל בסה"כ היה להם שיחרי קאנטרי די חביבים! וויטני יוסטון-חבל שלא שרה לבדה אלא צרחה כמו תרנגולת לפני שחיטה. סינדי לאופר-תסרוקת של תרנגולת משוגעת!שתסתפר ותחזור לשנות השמונים(ותישאר שם). חבל שלא היה מאריה וחבל שלא הראו יותר את סלין! ביי

MC4eva

New member
מה כל כך מיוחד בקול של סלין!

סתם חארטה וסתם ציף ציף!!! אני לא סובל את הקול שלה!!! אעלק בחיים לא יהייה קול מדהים כמו שלה!!!!---> ידוע לי על איזה אחת, קוראים לה מאריה קארי והקול שלה פי 576971+97 יותר יפה משל סלין (אני לא בן אדם מריר :) באמת שלא!) הקול של שאקירה הוא ממש פחד ה´ (איילה זו האופיניון שלי :))

eranmc

New member
סלין בצ´ט שלה

השוויצה כמה קל לה להוציא קול בגלל הילד החדש (בב"ץ) וראינו איזה עלובה היא הייתה במופע, כנראה שהיא הפסיקה להשתמש בפליבאקים כמו שהנגן שלה תבע ממנה פעם. בכל אופן אני מה זה מאוכזב ממנה כי היא תמיד שרה או כמו הדיסק או יותר טוב, אתמול בקושי שמעו אותה. יכול להיות שזה טעות שלי והיה בעיות במיקורפונים כי רובם נשמעו שרו נורא חלש. אני מאוד מאוד מקווה שזה נכון.

למעלה