רשמים מהכנס

רשמים מהכנס../images/Emo26.gif

מר גבי אסרף, המועמד לראשות העיר בלוד נתן הופעה יפה מאוד!!! הוא הצליח לסחוף אחריו את הקהל הרב שבא לשמוע נראו אנשים מהמטות השכנים מגששים פה ושם... שיהיה לו המון בהצלחה!! ולך אמא בריבוע, יש לי לומר, שעכשיו הוכחת לנו כמה מושחת אדון רגב!!!

רשמים מהכנס ברח' אלתר

בכנס ברח' אלתר הגיעו לפחות כ-400 איש. מר גבי אסרף נאם עיניינית וגרם לתושבים לתחושה טובה. ההדגשה בנאומו להעניק לתושבים ביטחון אישי לאחר בחירתו לראשות העיר. שכן השינוי מתחיל בראש.

DANA1979

New member
רחמים..לוי

אני לא מאמינה עד כמה אתה יכול לשקר.... גם אני הייתי בכנס הזה של גבי אסרף..... עד כמה אפשר לשקר...הציבור לא פראייר אני אומנם עוד לא החלטתי במי אני בוחרת....אבל..... לשקר לציבור זה לא בסדר... היו שם סך הכל 30-40 איש וחלק נכבד מזה היה מהפעילים של גבי.... אז תפסיק לשקר!!

דנהלה...

מי לימד אותך לספור? היו שם מעל 200 אנשים!! רגב וחג'ג' לא מביאים אפילו רבע בחוגים שלהם!

DANA1979 ביום ו' יראו כולם מי שקרן

אני לא מאמין עד כמה את יכול לשקר.... מה קרא ? את בלחץ. ביום שיש יש עיתונים (בחינם) שכחת? לא רק בכתוב גם תצלומים. ואני מניח שאת תשגרי התנצלות.

קודם כל, את רגב עצמו טרם פגשתי

הפעילים שלו במטה, ששמעו שאני צריכה מקום להתבסס עם עמותת זהב"י הציעו שולחן וכסא במטה שלהם. אני יודעת את המטרות הנסתרות שלהם (לא ממש נסתרות, כי הם אמרו לי בעצמם שהם מקווים שאני אוכל לשכנע אנשים כמה שרגב טוב ללוד). אני לא הבטחתי שום דבר שאני לא יכולה לקיים. ייתכן ורגב מושחת, אבל ההצעה שהוצעה לי לא מוכיחה זאת. לא חתמתי איתם על הסכם (בכתב או בע"פ) שאני מצביעה עבור רגב תמורת המקום ולא ביקשו ממני לעשות משהו לא חוקי או לא מוסרי תמורת המקום. העמידו אותי במצב קצת מביך וביקשו ממני להתעניין אצל בני משפחתי למי הם יצביעו בבחירות ואצלנו במשפחה אנחנו לא מספרים אחד לשני על העדפותינו. אבא שלי תמיד דגל ולנצח ידגול בכך שהבחירות הן חשאיות ובשל כך היחידים שידעו על הצבעותיו השונות לאורך כל השנים הם הוא בעצמו והמעטפה (ואני תמיד מוסיפה: ואלוהים). אולי אני אשאל את הוריי ואולי לא.

חבר'ה מה קורה לכם?

אולי תרדו כבר מאמא? היא ביקשה מקום לשבת בו ולעשות את הפעילות שלה היא כבר כתבה שהיא לא מחוייבת לבני רגב בשום דבר לא חתמה איתו על שום הסכם . מה כבר לא בסדר באנשים טובים שעוזרים ולך אמא
גיא

מה הקשר?

אף אחד מאיתנו לא עלה עליה (אני מקווה...) לא חתמה איתו על הסכם, אבל משכנעת אנשים לבחור במישהו שהיא אפילו לא מכירה בזיון!!!!!!!

עוד לא משכנעת אנשים לבחור

זה מה שביקשו הפעילים. הפעילים במטה כל כך נלהבים לשכנע את כל הקולות הצפים שהאיש שלהם הוא האיש הטוב לעיר. מתוך כך הם לפעמים מבלבלים הכרת תודה של אנשים כהשלמה עם רעיון האיש שלהם לראשות העיר. ייתכן ואני אמצא לנכון להתעניין אצל האנשים לגבי הבחירה שלהם לראש עיר וייתכן וזה כלל לא יעלה בשיחה מאחר ואני מתכוונת להיות שם כדי לצרף אנשים לזהב"י ואין לזה כל קשר לבחירות. אני למעשה פניתי בבקשה למקום עבור פעילותי בזהב"י דווקא במטה זה ולא אחר מאחר ובינתיים בני רגב עדיין ראש העיר וככזה אני מצפה שינסה לעזור למטרה כזאת של הקמת סניף זהב"י בלוד. התמזל מזלי וזה בדיוק זמן בחירות כדי לנצל מקום קיים לצורך פעילותי.

דו"ח מבקר המדינה

ראו את דו"ח מבקר המדינה על רשימתו של אסרף ןתשכילו. http://www.mevaker.gov.il/serve/contentTree.asp?bookid=266&id=161&contentid=&parentcid=undefined&sw=1024&hw=698

zivsb

New member
../images/Emo127.gifתפרסם נקרא!!!!!!! בנתיים שחיתות

חרד ללוד שלום היום אתה חרד אתמול היית גאה מחר מה? פרסם ידידי למה רק אתה קורא גם אני רוצה לקרא!!! ביחד איתך נסלק את המושחתים

lj101

New member
יש לי שאלה קטנה, אם אני מביא

200-250 אנשים לכנס + ח"כ, אז אני במועצה ? סתם סתם שאלה צינית
, כי לארגן כנס בוחרים וכפי שאני הולך לעשות בזמן הקרוב הכמות המדוברת זה כלום אפילו למתחיל כמוני. אז על אחת כמה וכמה הוא היה צריך להביא כמה מאות, בחשבון פשוט 0-300 בערים לוד או רמלה זה יפה אבלללל למועמדים למועצה ולא לראשות העיר, כי הוא צריך לפחות 51% מסך הבוחרים בקלפי. אז שלא יעבדו עליכם.... לילה טוב.

למעלה