רשמים מביקור אצל פרופ´ עמית

אולה *

New member
רשמים מביקור אצל פרופ´ עמית ../images/Emo127.gif

אז אחרי יותר משלוש שנים בעסק החלטנו גם אנחנו לתרום את חלקינו לרפואה הפרטית והלכנו לפגישה עם פרופ´ עמי עמית. שורה תחתונה - היה שווה כל שקל (700 במספר
) הוא ענה על כל השאלות, ואמר שהפרוטוקול שנקבע לי ע"י רופא תורן באיכילוב לא שווה כלום. כי איקאקלומין אחרי דקא ארוך לא יעבוד. בקיצור, קבע פרוטוקול אחר לגמרי - ארגסט לקבלת מחזור (אני מאחרת 3 שבועות) ופרוגינובה (עמית, אני בעקבותיך
) לא פחות חשוב - אחרי הביקור אני באה אליו לאיכילוב, ולא לקליניקה הפרטית. על פיטר נאסר ללכת לסאונה, להתפנק בג´אקוזי.
בקיצור, לא לחמם את מה שבתחתונים יותר מידי. ממש מסכן. סוכריה - בק"ע בדיקות PDG - בדיקות גנטיות של העובר בזמן IVF (ביופסיה של העובר לפני ההחזרה). הוא אמר, כי עושים את זה רק במקרים של מחלות גנטיות במשפחה, והמקרה שלנו לא מתאים. אז זהו, מחר מתחילים עם ארגסט. ערב טוב לכולם, אולה.

יפעתי&

New member
אולה שיהיה ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif

שיהיה לך החודש הכי מוצלח עם הרירית הכי יפה עם הזרע הכי משובח שישתרש ויכפיל וישליש ושיהיו רק בשורות טובות
חנוכה שמח

אולתי האהובה

אני מקווה שהיום הראשון של המחזור שיגיע מהארגסט יהיה היום הראשון של ההריון המוצלח שלך אני שמחה שהלכת, שמעת דעה מרופא מקצועי ועכשיו את יודעת לקראת מה אתם הולכים. חופשה נעימה בלונדון עם הרבה אהבה... זו תהיה החופשה האחרונה שלא תתקשרי כל שניה לשאול מה עם הילדים... אוהבת זוהרה

עמית@

New member
אולה - אחרייך לצנחנים ../images/Emo13.gif

אם את צריכה קצת פרוגינובה אני אשמח לתרום לך את שלי (את מה שנשאר אחרי שבלעתי כמויות אימתניות ללא הועיל
) אני בטוחה שעלייך זה יעבוד- תעבי את הרירית עד שתהיה מבריקה ויפהפיה, ותחזירי את העוברים לתוך רחם חמים ומצפה- אגב- קראתי פעם שדיכוי משפיע לטובה על הקולטנות של הרחם- אז אולי זה ישחק לטובתך שאת עדיין תחת דיכוי מחכה לראות אותך באה לאיכילוב ואמרת "אני לאולטראסאונד הריון" לפקידה בבוקר
עמית (לא פרופסור אבל אוהבת)

יופי אולה יופי

שמחה לראות שאת חוזרת לאופטימיות שלך, ושיהיה בהצלחה גדולה בטיפול.

יום אחרי הבטא החיובית

ואפילו אחרי בקושי כמה שעות אני רואה את פיטר רץ בגינס הכי צמוד לגקוזי לחגוג שיהיה בהצלחה וטוב לקבל חוות דעת שנייה יש לפרופסור עמית שם נהדר פה בפורום מקווה שיוכיח זאת במהירות אצלך ליאור

אולה, כ"כ שמחה בשבילכם

נשמע נהדר, טוב שהלכתם אליו! שיהיה בהצלחה עם האגסט. לגבי ה-PDG, אולי לנו זה כן יהיה רלבנטי... נחכה עוד כמה חודשים ואז נראה. את לא יודעת אם קופ"ח מכסה את זה, נכון?

אולה בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה המון בהצלחה ! מחזיקה אצבעות כבר מעכשיו...

יפית@

New member
אולה יקרה, שיהיה בהצלחה../images/Emo50.gif

עם הפרוטוקול החדש, מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה יהיה הפעם. אוהבת ומאחלת לך את הטוב שבעולם יפית

רוני@30

New member
אולה - איזו מהירות...../images/Emo73.gif

עצם זה שהצלחת לקבוע אליו תור כל כך מהר - הוא הישג אמיתי... אני מקווה שהפרוטוקול החדש שלך ושל פיטר יעבוד באותה המהירות !
רוני

באאבו

New member
אולה, משנה מקום משנה מזל..../images/Emo6.gif

היי אולוצ´קה, אני שמחה שהעניינים מתקדמים אצלכם, ושהרופא היקרן והיעיל רואה דברים אחרים. זה טוב. זה מקדם את העניינים, ואולי יבוא לציון גואל.. פיטר יסבול קצת מקור... אבל אין דבר
, מה זה בשביל המטרה?? מדהים שרופאים פרטיים מסתכלים עלינו אחרת, ונותנים יותר תשומת לב למקרים שלנו.. זה מדאיג קצת, לא?? גם אנחנו קבענו לנו אצל פרופ´ יגאל סופר לחוו"ד נוספת. נראה אם גם לנו תהיה תמורה ל- 650 שקל שהוא לוקח (אנ-לך, ואנ-לך, יותר זול...) אולה, שיהיה לך המון המון בהצלחה עם הארגסט (לא שאני יודעת מה זה..) ושיבוא לכם כבר הבונבנון בקרוב (הוא בטוח יהיה אנין טעם, אם הוא לא מסתפק ברופאים "פוּשטים..") חג שמח, מואר ומלא ניסים באאבו

מיכל ק-ש

New member
אולה,

נשמע טוב. מקווה שהשינוי יניב את ההריון המיוחל
ובקשר לפרופ´ עמית: קודם כל, שיהיה בריא! 700 ש"ח????!!!!
ודבר שני - אני לא בטוחה שהבנתי נכון. מעכשיו כשאת באיכילוב, את מטופלת רק על ידו?

מיכל, תאמיני לי, 700 ש"ח זה לא נורא

אני מכירה רופאים בתחום שלי (לא מתחום הפוריות) שלוקחים 1200-1600 ש"ח לביקור של כמה דקות. כמו שאמרה לי חולה אחת - אם כבר את צריכה טיפול רפואי, כדאי שהארנק יהיה מלא.

אולה *

New member
הסכום מתברר כלא נורא כ"כ ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, אני מתכוונת לקבל החזר חלקי ממאוחדת. מתברר שמגיע לנו פעם ברבעון (בערך) לקבל החזר עבור יעוץ רופאי (למי שיש לו מאוחדת עדיף). ולגבי עמית - כבר שמעתי על הפטנט, שמי שהיה אצלו פרטי, יכול ללכת עליו באיכילוב. כל מה שאני רוצה - שה שהוא יקבע לי את הפרוטוקול, ולא רופא תורן. מקווה שההסדר יעבוד. מקסימום, אלך אליו פעם ברבעון באופן פרטי.

רומי 007

New member
אולה

שיהי לך בהצלחה. עצם זה שהלכתם לרופא כבר נותן איזו תחושת התחדשות בטיפול ואני מקווה שיניב פרי כמצופה. כפרה על הכסף. אני רוצה "לנחם" אותך, שאני שילמתי יותר ממך לפרופ´ דור... אבל לא קיבלנו איסורי ג´קוזי - היתכן ש 150 ש"ח מפרידים בין פיטר לבין הזכות לג´קוזי? (סתאאאם). יופי שהלכתם ומקווה שנתן לכם אנרגיות חדשות.

למעלה