אתניקסי לנצח
New member
רשמיי מההופעות:
לצערי הרב, נחלתי אכזבה בכללי. לא לזה פיללתי
. שבעה שירים בהופעה הראשונה(ליד הגרנד). בהופעה השנייה, הם בצעו רק חמישה שירים מהשבעה(היו צריכים לעוף להופיע בנשר, לדברי זאב). היה יותר קצר מהופעת ההשקה בטאוור לפני שנה. אלו הם השירים שבוצעו(סלחו לי על חוסר הסדר): 1. מחר אני בבית 2. צאי אל החלון 3. ציפור מדבר 4. BMW שחורה 5. תותים 6. ג'סיקה 7. האהבה תנצח. מההופעה השניה, הורידו את ציפור מדבר והאהבה תנצח. אם יש משהו שניחם אותי, זה שיסמין, אופיר, איתי, ליאורונן,עוז(מעריץ שלא כתוב בפורום וחבל) וגלה היו. בהופעה השנייה, הצטמצמנו בשניים, כמו שאתניX עשו עם השירים(עצוב, הא)? בכל מקרה היה כייף לפגוש אתכם. עוד דבר שאני יכול לספר(אני לא מחדש): לגבי ה-DVD: שאלתי את זאב אחרי ההופעה השניה והוא ענה שהם מחכים לעסקה גדולה(????????) D'ONT ASK ME... יש גם אלבום חמישה עשר בדרך(רק בורא עולם יודע מתי זה ייצא לחנויות). בשורה התחתונה, כל מי שהלך להופעות(בעיקר מי שהיה בהופעה השניה) סיכם במילה אחת את העניין: א-כ-ז-ב-ה. במילים אחרות, מי שלא בא, עשה בשכל(סליחה על הבוטות הכבדה מידי.....
) כולי תקוה שבעתיד זה לא יחזור על עצמו ושמישהו מהלהקה קורא את מה שנרשם כאן כרגע ויפנים לצורך הפעמים הבאות. ראבאק, אתם חוגגים 21 שנים החודש!!!! אתה לא להקה בתחילת דרכה... מאחל לכולם חג שמח ופחות אכזבות בעתיד. לילה טוב.
לצערי הרב, נחלתי אכזבה בכללי. לא לזה פיללתי