רשלנות

רשלנות../images/Emo261.gif../images/Emo261.gif

אם יש משהו (טוב נו בין יתר הדברים) שמעצבנים אותי היא רשלנות של מטיילים. באתם ראיתם נהנתם?! למה לא לחשוב מה קרה לאפ'חד לא נשאר שם משהו למעלה בראש??
אלפי דונמים של חורש ושטחי מרעה עלו באש בדרום רמת-הגולן. הכבאים, המנסים למנוע מהאש להתפשט אל היישובים הסמוכים, מסתייעים בשלושה מטוסי כיבוי. ההערכה הראשונית היא כי השריפה פרצה לאחר שמטיילים השאירו נייר בוער נו באמת הלוווו גררררר
השריפה פרצה אתמול לפני הצהריים ובשלב מסוים היה נראה כי הושגה עליה שליטה עם רדת החשיכה, אולם האש התחזקה הבוקר וכוחות רבים פועלים בנסיון לעצור את התפשטותה - לעבר היישובים הסמוכים.
לא חבל?? לא??? מכעיס אותי מאד ומעציב לא פחות שתהיה שבת טובה לכווולם ואנא שמרו על המעט שיש לנו רק טוב!!! הכבאים, שנאבקו במשך שעות בלהבות, נעזרו בפקחי רשות הטבע והגנים, חיילים וגם בשני מטוסי

paloma blanca

New member
מי עצבן אותך מי ? ../images/Emo46.gif

מייד שורפת אותו
צודקת , יש אנשים שמחשבה מעמיקה נמצאת מהם והלאה
במיוחד בארצנו הקטנטונת שכל דונם של חורש בעל משמעות

ראית מה זה פלומקלההה

מה בסה"כ ביקשתי לנוח מעמל השבוע. לשכב על הערסל ולשמוע בעיקר שקט כן כן לשמוע אותו ובמקום זה אני שומעת על הרשלנות המעצבנת הזו ואללה הביאו לו את הסעיף על הבוקר
אבל את הגעת אמממ ומייד נרגעתי קצת
געגעתי לך רק טוב!!!

גחליליתוש... פשוט אחריות... אפילו לא צריך

להתחיל להפעיל תאים כלשהם... רגש אחריות בלבד... היה מונע את הדליקה הזאת ! גם אם לא אתה הדלקת... מספיק שראית ושאין אף אחד בסביבה... קח אחריות כללית, בסיסית... ותכבה אותה. אמור היה להיות מאד פשוט... עוד משהו... שהיה אפשר להרוג כשעוד היה קטן...

ברק 188

New member
כמה טוב שלא שמעתי חדשות עד לרגע זה

עכשיו אחרי שאלמד מה קרא בטח גם ממחשבותיי תפרוץ בהבנה הלהב'ה על רשלנות משלמים ...ולא תמיד האשמים.

ניקו 45

New member
נורא ואיום ../images/Emo46.gifפשוט נורא ואיום ואין מחילה!!!

הכל מתחיל ונגמר באי חינוך של בני האדם לזהירות , איכפתיות ותחושת השייכות למקום וכיבוד הארץ . אסון

צילוש43

New member
../images/Emo46.gif ממש חוסר הבנה..

לאהבת הטבע.! לכבד את הירוק לכבד את הטבע מצריך שמירה קפדנית וזהירות
חינוך נכון..לכבוד נכון
חבל...

w o m a n 10

New member
באמת מרגיז

הכל נובע מזלזול בשטחים ציבוריים. . הם לא היו מבעירים נייר במטבח הפרטי שלהם והולכים במחשבה שהאש תכבה מעצמה.

למעלה