רשלנות שתוקנה?

מטירוז

New member
רשלנות שתוקנה?

החלקתי בבית ובצילומים בבי"ח התגלה שבר בחוליה ושבר מרוסק בכף היד נעשה לי "שחזור" וגבס. אושפזתי להמשך טיפול בשבר בחוליה. למחרת חשתי שהיד התנפחה ואיבדתי חלקית תחושה באצבעות. ככל שהזמן חלף התחלתי לפקפק בהסברים לגבי הנפיחות המצב הלך והחמיר. הרופא שבנה לי שאת הגבס ניסר עם דיסק מיוחד אהחלק שעטף את כף היד , מתחת לאצבעות,אגב כך פצע אותי עם המכשיר. הייתה הקלה מסויימת אבל כל היד כאבה לי מאד עד המרפק . ההתייחסות לתלונותי הייתה מזלזלת. מאחר ואיני נוהגת לקחת תרופות הרגעה בכלל, כמעט ולא דרשתי שיתנו לי והרופאים טענו שהכל בסדר. רק לאחר שהתחלתי להתנהג בתקיפות שכנע אחד האחים רופא ממחלקה אחרת לנסר את כל הגבס. גם הוא פצע אותי וגם לא גזר את היריעה שמתחת לגבס. המשכתי "להטריד", למזלי החדר שבו שכבתי נמצא מול תחנת האחיות. זה היה יום שישי בערב . ראיתי את האחות מתווכחת עם הרופא התורן שיגזור את היריעה .הוא סרב אבל השתכנע לבוא לראות. בא אמר הכל בסדר והלך לניתוח לדבריו כעבור שעתיים חזר גזר את היריעה ואגב כך גילה שחיבור הגבס בחלק הפנימי של המרפק בולט פנימה ולוחץ על היד. בקושי רב הוא הצליח לחתוך את הבליטה מבלי לפגוע בגוף. בסופו של דבר הוא החליט להחליף את הגבס. הרופא הגיע לחדר הגבס וסיפר לנו שראה בצילומים שנעשו לאחר הגיבוס הראשון שה"שחזור" לא היה תקין ואם לא היה מתרחש כל הסיפור עם הגבס היו נאלצים לנתח אותי לאחר שהעצמות היו מתאחות. בסופו של דבר הוא ביצע "שחזור" מחדש בדרך שונה לגמרי וגיבס מחדש. כעת ידי מגובסת ללא בעיות אך להפתעתי במסמכי השחרור אין זכר לכל מה שהיה למרות שבעת ביקורי הרופאים ראיתי שהם מסתכלים על המסמכים שתיעדו את הכל. מה עלי לעשות? מאחר והדיווח חסר עולים בי חשדות וגובר בי חוסר האמון.

למעלה