רשלנות שגרמה להתאבדות

ODBCerror

New member
רשלנות שגרמה להתאבדות ../images/Emo129.gif

ד"ר כרמית טל שלום, אבי נפטר לפני זמן מה- התאבד בקפיצה מגובה. הוא היה מטופל ב4 תרופות לפחות כדי בין היתר , לדלל דם ולדאוג לבעיות לב כרוניות ולחץ דם שהיו לו. המשטרה מצאה בכיסיו גם כדורי שינה שנרשמו לו ע"י הרופא שלו כחצי שנה לפני מותו וניכר כי השתמש בהם באופן קבוע. מהעלון לצרכן של כדורי השינה עולה כי הן כלל לא מתאימות לו וכמו כן אסור לקחתן בכל מקרה יותר משבוע או 10 ימים בגלל תלות או גרימת תסמינים של שינוי בהתנהגות!!! שינוי בדפוס ההתנהגות שלו נצפה על ידינו חודשים לפני שביצע את המעשה אך הדבר לא התבטא בדיבור אובדני אלא בהתנהגות פרנואידית ודיכאונית בה בעת.הוא מעולם לא היה כזה... שאלתי - מאיפה אני מתחיל? בקרוב תוגשנה לי תוצאות הנתיחה שקרוב לוודאי יצביעו על נתונים יבשים בדמו ובאיבריו הפנימיים ויסוכמו קרוב לוודאי בשתי שורות. איך ניתן לקבוע שיש עילה לתבוע בגין רשלנות רפואית? אני מוצא קשר הדוק בין כדורי השינה הללו לבין השינוי הנפשי שגרם לאבי להתאבד. הוא לא נהג ליטול כדורי שינה. אני איבדתי אבא - ביטוח החיים ינסה וודאי לטעון שאבי עשה את המעשה במודע אך לדעתי הוא לא ואני לא מקבל טענה שכזו - הוא אפילו לא השאיר מכתב. להתייחסותך אודה ניסים

נסים שלום רב

ראשית, צר לי על מות אביך. לגופו של עניין: אחרי שיהיה לך דוח הנתיחה, פנה לעורך דין העוסק בתחום ויחד שקלו אם יש 'עוגן' וביסוס לתחושתך: אם תרצה, עדכן אותנו בתוצאות הנתיחה.

משתפת בצערך.לגבי בטוח חיים אין

כסוי בטוחי רק עם ההתאבדות היתה עד שנתיים מחודש התחלת הבטוח. על מנת למנוע מקרים בהם מבוטח מתכנן את מותו ודואג למשפחתו.

למעלה