רשלנות רפואית?

רשלנות רפואית?

יש לי שעורה בעין וכבר עשיתי שני ניתוחים ועדיין לא רואים שיפור הניתוח השני היה לפני שבועיים הניתוח הזה נחשב פשוט ובמקרים נדירים השעורה לא נעלמת אחרי הניתוח הראשון עכשיו אני שואל, לעבור למרפאת עיניים אחרת? לתבוע אולי? או לעשות עוד ניתוח שיכול להיות שגם הוא לא יעזור תודה.

guynes

New member
תביעה משפטית

לכריש שלום, לגבי האפשרות להגיש תביעה משפטית, לא די בכך ש"נפלת" בסטטיסטיקה קרי - שנכללת באותה קבוצה מצומצמת, כדבריך, של אנשים שניתוח אחד לא פותר להם את הבעיה. אלא עליך יהיה להוכיח שהניתוח השני נדרש היות והניתוח הראשון לא בוצע כראוי או במילים אחרות בעקבות רשלנות בטיפול (באבחון ו/או בהכנה ו/או בטיפול עצמו ו/או במהלך שאחריו). בנוסף, משאלתך לא ברור האם נגרם לך נזק מלבד הצורך בביצוע ניתוח חוזר. בהנחה ובתקווה שכל הנזק שסבלת מתמצה בצורך בניתוח חוזר, הרי שגם אם תוכיח רשלנות בניתוח הראשון (והדבר כרוך בעלויות שכ"ט עו"ד וחוות דעת רפואית) הרי שהפיצוי יתייחס עבור ראש נזק זה בלבד כשהמרכיבים העיקריים שבו הם פיצוי עבור הוצאות רפואיות , אובדן ימי עבודה ופיצוי בגין הכאב והסבל הכרוך בניתוח. בברכת בריאות שלמה, עו"ד גיא נסים

שיקולי עלות תועלת

אכן, משיקולי עלות- תועלת, אני מציעה לך להמתין בשלב זה עם רעיון התביעה ולשקול אותו (אם בכלל), אחרי שתקבל חוות דעת רפואית מרופא נוסף.

הבהרה

התכוונתי ל'חוות דעת' במובן של יעוץ רפואי ולא משפטי... במלים אחרות, עליך למצות את הטיפול הרפואי.

למעלה