רשלנות רפואית

moshe ailat

New member
רשלנות רפואית

שלום בירצוני לטבוע על רשלנות רפואית שניגרמה לחמתי ואני צריך מספרי טלפון של אורטופדים באילת רצוי או במרכז אשר יכולים לבדוק את חמתי ולתת הבחנה רפואית על נזק שניגרם בשורש כף יד שמאל כתוצאה מרשלנות רפואית תודה רבה

חוות דעת רפואית

ההמלצה שלי היא לקבל חוות דעת רפואית רק לאחר קבלת הנחיה מפורשת מעורך הדין: הסיבה היא לצורך הכנת חוות דעת רפואית נדרש לווי משפטי והכרת החוק. כך לדוגמא- אם אחותך נפגעה בתאונת דרכים, לא יהיה צורך בחוות דעת רפואית כלל (היות והמומחה ממונה על ידי בית המשפט).

moshe ailat

New member
המשך חוות דעת רפואית

דר' כרמית שלום חמתי החליקה על שיפוע לא בטיחותי בגן ילדים שבו עבדה אחרי ששנה לפני כן החליקה על אותו שופוע עובדת אחרת בגן והליקוי לא תוקן. חמתי שברה את יד שמאל בשורש כף היד , לא מספיק השבר בבית החולים באילת הרופא שגיבס לה את היד לא היה אורטפד ולא חשב להחזיר את העצם השבורה למקומה וגיבס לה את היד עקום למרות שהיא העירה לו על כך וגם תכנאי הרנטגן. לדעתנו ישנה פו רשלנות כפולה. 1- הגננות בגן שלא דאגו לתקן את הליקוי בריצפה עי' שטיח ( מה שנעשה ליפני שבוע) וחיקו שעוד משהוא יחליק. 2- בית חולים יוספטל אילת רופא חדר מיון שהוא לא אורטופד מתעקש לגבס יד עקומה לגמרי כאשר שעת צהריים ויש אורטפד באזור וצריך רק לקרוא לו. עו"ד אילתי מיעץ לנו בנושא המליץ להתחיל בגננות ולהמשיך ברופא הוא ביקש חוות דעד רפואית מאורטופד אשר יעריך את הנזק ויפרט . אורטופד אילתי ביקש בשביל חוות הדעת סכום אסטרונומי שחמתי לא יכולה לשלם לכן אני מעוניין במספרי טלפון של אורטפדים נוספים במרכז או באילת. בכבוד רב משה נתן

עלויות של חוות דעת רפואיות

עליך לדעת כי עלות של חוות דעת רפואית אורטופדית על ידי מומחים בכל הארץ נעה מ- 4,000 ש"ח ומעלה . אחד האורטופדים שאני נוהגת להפנות אליהם גובה 900 ש"ח רק עבור הבדיקה הראשונה. למרבה הצער, אני יודעת שיש אנשים רבים שלא מצליחים להגיש תביעה בגלל הקושי הזה. אולם, לא נראה לי שהאורטופדים שאני מכירה יציעו מחיר זול יותר מזה שהוצע לכם.

למעלה