רשלנות רפואית מלפני 31 שנה..

גרינלנד

New member
רשלנות רפואית מלפני 31 שנה..

שלום רב, המקרה הרפואי שלי מתחיל בלידה - לפני 31 שנה. נולדתי בלידת וואקום. בגיל 3 או 4 אובחנה לי תת התפתחות בלסת והיה לי עיוות בפנים. העיוות גרם לי סבל רב וקצרה היריעה מלספר מה עובר על ילד מגיל 3 ועד גיל 18. בגיל 18 עברתי ניתוח מקיף לתיקון העיוות. התוצאות היו מוצלחות ביותר. יש לי את הרושם וגם תחושת בטן שלא מדובר במום או פגם גנטי זה או אחר אלא. רשלנות רפואית לשמה. האם יש חוק התיישנות על תביעה לרשלנות ? עלי לציין כי בהמלך השנים הוציאה משפחתי עשרות אם לא מאות אלפי לירות \ שקלים על טיפולים, צילומי רנטגן , נסיעות, אובדן ימי עבודה ועד המון תלאות אחרות. אודה לתגובתכם...

התיישנות תביעה

עקרונית, תביעות רשלנות רפואית של קטין מתיישנות בהגיעו לגיל 25. לעתים, אפשר למצא חריגים לכך: פנה לעורך דין לפגישת יעוץ על מנת שישקול אם ניתן לאתר אחד החריגים בחוק, או שהתביעה התיישנה בודאות.

kuponkup

New member
מה בנוגע לחיילים בשרותם הצבאי?

האם 25 זה גם בעניין לחילים? אם משהו נפגע בעת שירותו אז כלל זה תקף? או שנשמח לדעת מה לגבי צהל ומה המרחק מהשירות? תתודה

התיישנות

נושא ההתיישנות הוא מורכב. קודם כל כפי שכתבה כרמית - תביעה על אירוע שקרה לקטין (עד גיל 18) מתיישנת כעבור 7 שנים מיום שמלאו לו 18, אלא אם כן באמת מתקיימים חריגים מסויימים שקבועים בחוק. לגבי משהו שקרה לאחר גיל 18 ההתיישנות היא 7 שנים מקרות הנזק, אז זה תלוי מה היה הגיל בזמן הפגיעה. וגם פה יש חריגים שקבועים בחוק ובפסיקה. לגבי אירוע שקרה במסגרת הצבא וביחס לתביעה נגד משרד הבטחון להכרה כנכה צהל - יש כללים אחרים לחלוטין, ודומני שההתיישנות היא שלוש שנים מהשחרור, אם לא שינו את זה, וגם לזה יש חריגים. כך שהכי טוב לגשת עם פרטי האירוע לעורך דין טוב ולברר איתו בדיוק אם יש או אין סיכוי לתביעה מבחינת התישנות.

למעלה