רשלנות רפואית חמורה

startArt

New member
רשלנות רפואית חמורה

לפני מספר חודשיים אושפזתי במחלקת אאג עקב ירידה בשמיעה. נערכו מספר בדיקות כולל CT ושוחררתי ללא ממצאים ובהמלצה למעקב. בשבוע שעבר לאחר שהמצב החמיר ביקשתי מבית החולים את תוצאות הCT ונחרדתי לראות שכתוב שם בפירוש על גידול ענק על עצב השמע. הרופא המטפל נדהם גם הוא מכך וטען שהוא לא מבין איך דבר כזה לא טופל באשפוז. נקבע לי ניתוח דחוף בשבוע הבא. האם זוהי רשלנות? שכן הדבר התגלה בסוף ועקרונית לא ידוע אם נגרם נזק

לפנות לעורך דין

ראשית , אציע לפנות לעורך דין. לכאורה נראה כי היתה כאן רשלנות. השאלה היא האם נגרם נזק - את זה צריך לבחון בעזרת יועץ מקצועי רפואי (זה תלוי בסוג הגידול ובמשך העיכוב).

slov

New member
רופא שיניים חצוף ורמאי

לפני כשלוש שנים הייתי בטיפולו של רופא שיניים. לפני מספר חודשים הוא התקשר אלי וטעין שאני חייבת לו כספים מלפני כשנתיים וחצי. הרופא הזה לא רק שהכאיב לי בזמן הטיפולים בצורה איומה עד כדי כל שבכיתי על הכסא שלו, ולא רק שלקח כסף על טיפולים לא היה צריך לעשות, ולא רק שגרם לי נזקים, עכשיו הוא רוצה ממני כסף נוסף. אין לי קבלות ממנו, והוא יכול לשבת ליד המחשב ופשוט להדפיס מה שהוא רוצה כאוות נפשו על סמך טיפולים פיקטביים שעשה לי. הוא עומד להגיש נגדי תביעה בבית המשפט ,מה אני יכולה לעשות במקרה כזה?

אם תצליחי לבסס טענה נגדית..

אם תציליחי לבסס טענה נגדית, תוכלי להגיש נגדו תביעות על בגין העילות שמנית. פני לעורך דין.

למעלה