רשלנות קוסמטיקאית.

1שרשר

New member
רשלנות קוסמטיקאית.

הי, אני לא יודעת אם זה המקום לשאול - אז מנסה ... לפני כחצי שנה עברתי טיפול אפילציה- מחט חשמלית להורדת שיער מיותר . אני חייבת לציין שאותה קוסמטיקאית טיפלה בי בעבר בהצלחה רבה - רק שבאותה הפעם ניסינו במקום חדש. נהיו צלקות נוראיות - במשך חודשים הסתובבתי איתם. קודם פניתי למנהלת המכון בה היא עבדה - היא הציעה לי טיפול שרופא עור לא תמך בו. בנתיים לא הייתי בקשר עם המטפלת עצמה. כעת הצלקת הגלידה ונשאר סימן קל. ייתכן שלא אצטרך לקבל טיפול באותו איזור. בנתיים התברר שהמטפלת היתה עובדת חיצונית - ולכן האחריות עליה. פניתי אליה עם 2 בקשות : 1. אם וכאשר רופא העור ימליץ על טיפול קוסמטי - הוא יהיה על חשבונה. 2. פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לי במהלך החודשים האלו - הפיצוי יכלול סדרת טיפולים שאבחר - אני דיברתי על 5 טיפולים (ללא קשר לצלקת) ללא תשלום כמובן. מה דעתך ? מה החוק קובע בענין ? אני בכלל רשאית לקבל פיצוי על התקופה אן רק טיפול להעלמת הצלקת ? דרך אגב - צילמתי את הצלקת עוד לפני ההגלדה - כך שיש לי הוכחה. תודה. שירי.

אחריות המכון

מציעה לך דווקא להתמקד בפניה למכון: המכון אחראי על כל פעולותיהן של הקוסמטיקאיות מכוח אחריותו השילוחית, ואיני רואה חשיבות מהותית לכך שהיא "עובדת חיצונית". הסיבה להמלצה זו היא שלמכון יש בוודאי ביטוח. מציעה לך להפגש עם עורך דין העוסק בתחום על מנת שימליץ לך בדיוק כיצד לפעול.

sigal007

New member
כתבה בנושא רשלנות רפואית.

אנו מחפשים אנשים שחוו רשלנות רפואית כלשהיא לאחרונה ומעוניינים לספר על הטעות שנעשתה ועל השלכותיה. הכתבה היא טלוויזיונית. 02-5301153 או 02-5301176 סיגל

למעלה