רשימת 10

otto2222

New member
רשימת 10../images/Emo70.gif

עוד רשימת 10. והפעם: 10 דברים שחבל שלא זכינו לראות ב"באפי" או "אנג'ל"

otto2222

New member
1.רומן בין באפי לבן

אז כן, היה לנו את האון אנד אוף המוזר הזה. באפי מתקשרת, הם מנסים לצאת לדייט, בסוף העיניין לא יוצא לפועל. היה נורא כיף לראות רומן אמיתי בין השניים. משהו רציני וארוך באמת. גם כי זה היה חסר בעונה 5, וגם כי הגילוי שבן הוא גלורי היה מזעזע את באפי והסקוביס הרבה יותר. כמובן, שעם העלילה המסובכת והמושלמת של העונה לא ממש היה זמן, אבל כיף לחשוב מה היה קרוה אם...

Loves Bitch

New member
2 - את דון בעונה שניה.

אוי נו באמת, אתם אומרים שלא הייתם רוצים לראות את אנג'לוס מתעלל בצוציקית?

otto2222

New member
סליחה

הנחתי שמאחר וזו רשימת 10, והיו לה הרבה תגובות לא כדאי לשרשר לרשימה הקודמת.

alond

New member
7.

לראות את באפי\קורדיליה\הרמוני\פרד\ווילו\טארה\אניה\דרוסילה בסצינת סקס שהייתה מביישת את "בנות על בנות 12"!!! וזאנדר מסתכל מהצד. כן. זה מתאים...

it z

New member
זה היה בציניות או ברצינות

אם הראשון, אז רק שתדע (\י?) שציניות לא עוברת טוב בכתב. אם השני, אז כבר היה, הרי כשווילו הלכה ל"החזיר לה כאב", היא הפכה לדארק ווילו, עם כל הוויני והעיניים.

Loves Bitch

New member
אבל לא היה לה את כל הכוח

כמו בעונה 6 שם היא סה"כ פעלה על נקמה...על אש קטנה אם אפשר להגיד בעונה 6, זה שונה ואז זה יהיה מעניין

A n g e l u s

New member
לא. ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif../images/Emo109.gif

כשווילו הלכה ב- 519 לנקום בה זה היה כלום לעומת הכוח שהיה לה בפינאלה של העונה השישית....

it z

New member
אף אחד לא דיבר על כוח

רק על דארק ווילו, וזאת כן הייתה. עניין הכוח הוא דבר אחר. ואישית, אין לי מושג למה אתם חושבים שזה יהיה קרב מעניין, כי לדעתי זה יהיה כל כך משעמם. אם כבר הייתי שם מישהו מול גלורי הייתי שם את אדם.

c o n n o r

New member
זה יהיה קרב משעמם...

גלורי באגרוף אחד שוברת את אדם מול דארק וילוו זה ממש טוב רק שוילוו הייתה ממש כועסת היא הכאיבה לגלורי רק עם הברקים מהידיים דארק וילוו תכאיב לה בהרבה

למעלה