רשימת שירים

shoreran

New member
רשימת שירים

של הדיסק הכי חדש של סאם..... מי שיודע מלך...

ALMIGHTY

New member
אני יודע !

יש אני מלך!

shoreran

New member
אתה גם יכול להגיד ?

או שאתה רק יודע? בבקשה זה דחוף

ALMIGHTY

New member
לא מספיק שאני יודע? איפה ה../images/Emo47.gifשלי?

Hell Song Over My Head (Better Off Dead) A.N.I.C. My Direction Still Waiting No Brains All Messed Up Mr. Amsterdam Thanks For Nothing Hyper-Insomnia-Para-Condrioid Billy Spleen Hooch

רשימת השירים:

הנה: Hell Song Over My Head (Better Off Dead) A.N.I.C. My Direction Still Waiting No Brains All Messed Up Mr. Amsterdam Thanks For Nothing Hyper-Insomnia-Para-Condrioid Billy Spleen Hooch Reign In Pain (Heavy Metal Jamboree)

ALMIGHTY

New member
טוב שאת נזכרת

השיר האחרון (שהוא די דפוק למעשה) הוא כבר חלק מהדיוידי ולא מדאס ט'יס...

NiKi†a

New member
הנה קבל ../images/Emo47.gif ממני.

*אני מכתירה אותך לגיבור היום שלנו!
...חחח* סתם....לא מצחיק בכלל...תצחקו בכל זאת.

עוד אחת שאוהבת מורדים....../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

איך לעזאזל המורדים וסאם 41 מתקשרים זה לזה

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

זה בדיוק הקטע.. אני מתעבת את המורדים.. שיחקנו בצ'אט והמשימה שקיבלתי היתה להחליף את החתימה לזה.. כמו שאת רואה, זה בסופר ציניות.
(וסתם לפרוטוקול- ראיתי פרק וחצי של המורדים, וזה הגעיל אותי.) ואגב, אני גם לא מתה על SUM אז זה לא משנה..

יופי לך שאת מתעבת את המורדים

וגם יופי לך שאת לא שמה עלי! ברצינות - אני מעודדת את הגישה הזאת, תאהבי מה שבא לך בלי לידפוק חשבון
שאלה: אם את לא מתה על SUM אז מה את עושה בפורום הזה? *תקבלי את השאלה הזאת בחביבות*

NiKi†a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה שהיא לא שמה עליך..זאת החתימה שלה...גם אני חשבתי בהתחלה...אבל זה לא שהיא לא שמה עליך...זאת חתימה. וווו...היא באה לביקור אצלנו בפורום
אני לפעמים באה גם לביקורים בשלה....רק שאני לא כותבת שם כלום....זהו,היא ידידותית למשתמש

למעלה