רשימת שירים

Kgt1

New member
רשימת שירים

הרשימה הבאה נכתבה בשבילי ובשביל אחרים. זוהי הרשימה של השירים של סאב והצל שיש לי. הסיבה לכתיבה היא בידיעה שלבטח ישנם שירים שאני יכול להשלים וחסרים אצלי (תציינו) ועם זאת בטח יש פה שירים שלאחרים אין ויוכלו להשלים בעצמם. אז יאללה כולם להשתתף! סמל מתפלל מת"א לא.לאיי יותר מחבר הקזבלן של שנות ה-90 הציר בית הספר הישן באנו חושך לגרש (כולל גירסא מקוצרת מוזרה) סופר אמ סי שמונה ראשים מ-א´ ועד ת´ יורם תתכונן פריסטייל מעסק שחור, מעבדה, חישגוזים, היינו שם עשינו את זה. לא פוחד חי מיום ליום בילאדי אין עוד יום (תמוז) הפרד ומשול לא לבדה לא תצליחו לעצור אותי כמו ציפור הפינאלי בור ללא תחתית זזים עם הבאס הוליווד דוגמית ספיראל סרט האור והצל תקווה ילד רחוב האדריכלים תני לי אני יכול הקדמה נון סטופ הרביעיה הפותחת מכריזים היינו עשינו לא מפסיקים רזומה וזה אני חושב...

GreeCheeMan

New member
אם אני יתחיל זה לא ייגמר, אבל...

על קצה המזלג:
לא מפסיקים
אשבו (עם אלמליח מהטברנה)
אין עוד יום (מטקס תמוז 2002 יחד עם הצל אם.סי גידי דוב ודי.ג´יי אלארם)
כמו ציפור (ממופע הוקרה לעופרה חזה)
זיהום אוויר (יחד עם רוני כץ)
מתי תגידי לו (עם שירלי צפרי)
האדריכלים (ואזאנא אקסטרא רימיקס)
א-קפלות ואינסטרומנטלים של כל הסינגלים שלו (חוץ מהפינאלי, שאם יש למישו שישלח לי בבקשה)
באושר ובעוני - רימיקס (עם שי עמר)
פייס עוף (עם שי 360)
מה כבר תעשו (עם הצל ושי 360, מתכנית לפורים של תוצרת הארץ) אני בטוח שיש עוד הרבה שלא רשמתי וגם יש מלא פריסטיילים והופעות חיות, אבל זה מה שזכרתי כרגע.

GreeCheeMan

New member
כמובן שיש גם את:

כח (עם הצל וחלוצי החלל)
תעודת זהות (עם בויאקה, צ´ולו, הרביעייה הפותחת, סילברדון, פישי הגדול, שאנן סטריט, הצל) נראה לי שזהו..

Kgt1

New member
אחי איך אני מוצא את השירים הללו אם

בקאזה זה לא יוצא לי? יש מצב שתשלח לי?

kref

New member
ויש עוד כמה שלו

יש את האור/האור מציון. שלא נראה לי שכתבת

kref

New member
יותר יעיל זה לכתוב

את השמות של האלבומים או אם זה פריסטייל מקום להוריד אז אני יתחיל: 2 האלבומים האור והצל והאור מצוין. ישראלים עצבניים 1:1 חלוצי החלל יש שם שיר אחד אבל מצוין ובכלל דיסק מצוין צריך להתרגל אבל מצוין. פריסטיילים אפשר להוריד מפורום מוזיקה שחורה כאן בתפוז בקישורים. בטוח שכחתי כמה אז תזכירו

למעלה