רשימת שירים

aerynsun

New member
רשימת שירים

היי, בסוף כל פרק כשהכתוביות עולות, תמיד יש שיר. והשירים שם פגזים אחד אחד. איפה אפשר להשיג את הרשימה וחיפשתי כבר בגוגל תודה

Yarinv

New member
אין רשימה מסודרת

אבל אתה יכול לנפות את השאלה לפורום זיהוי שירים ואני בטוח שיעזרו לך שם לפענח את זהות השירים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=344 לפי מה שזכור לי את הפרקים הראשונים ליוו בכתוביות סיום שירים של Guns & Roses

aerynsun

New member
אני רואה את פרק 45

איזה סידרה ממכרת ועשויה טוב!! וזה הכל שלנו, כחול לבן.
תודה על התשובה, אם תהיה לי רשימה מסודרת אני אפרסם כאן. והיי רינת, לא יודעת את זוכרת, אני מפורום פארסקייפ וקצת מעמוק באדמה

רינת4

New member
היי! בטח שזוכרת../images/Emo13.gif

בקשר לרשימת שירים מסודרת, אני אברר מה אני יכולה לעשות בקשר לזה. אולי אני אשיג לפחות רשימה חלקית.

רינת4

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

אבל אני לא מבטיחה כלום.. אני כן מבטיחה להשתדל.

ילד רע 16

New member
בפרק האחרון - פרק 50, השיר שתשמע הוא../images/Emo58.gif!

Wide Open Space של הלהקה Mansun, המדהים!
ובמהלך פרק 50 יושמע שיר נוסף ...
Sometimes you can't make it on your own של U2! תהנה.

aerynsun

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

מישהו יודע איזה שיר זה בפרק 45, לא מצליחה לזהות. הנה רשימה חלקית מאוד:
פרק 50- Wide Open Space של הלהקה Mansun ובמהלך פרק 50, Sometimes you can't make it on your own של U2 (תודה לילד רע 16)
SWEET CHILD OF MINE של GUNS AND ROSES(לא יודעת איזה פרק)
3 doors down- kryptonite(לא יודעת איזה פרק)

ילד רע 16

New member
מדוע את צריכה את מספר הפרק?

בכל אופן, הפרקים נמצאים באתר של יס וואלה! אפשר להעביר עד הסוף, G&R מושמעים בסופי הפרקים הראשונים, שווה וכדאי לנסות. אפשר לפנות לפורום זיהוי שירים ולבקש מהם את רשימת השירים של 15 הסופים מכל אחד מ15 הפרקים, לי הם זיהו אחד מהשירים, נתתי קישור, העבירו לסוף הפרק ורשמו לי את שם השיר (ההנהלה, לצורך העניין) והם מאוד בקיאים. בהצלחה.

aerynsun

New member
זיהו לי כמה שירים שם, תודה.

פרק מס 45 כי אהבתי את השיר ואני גם מכירה את השיר, רק לא מצליחה לזהות את המבצעת.

ילד רע 16

New member
לחפש בקאזה או אימיול

רשום ARTIST-אומן-מבצע אם אפשר יהיה לשים כאן את רשימה השירים אני אשמח, תודה ובהצלחה.

למעלה