רשימת שידור: Tamiflu 8-10-09

tamiyyy

New member
רשימת שידור: Tamiflu 8-10-09 ../images/Emo68.gif

Beirut – Elephant gun Notwist – Pick up the phone Black box recorder – Child psychology Free design – Felt so good David Bowie – Memories of a free festival Renaissance – Ashes are burning The kooks – Kids (MGMT cover) Faith no more – Ashes to ashes The national – Fake empire Tindersticks – City sickness Tim Curry – Sloe gin

fugitive

New member
אכן מזל טוב

הרשימה נראית אחלה, בקרוב באייקאסט אני מבין.

ר"ש צפרדע לילה- 7.10.09- People R Strange- 2

תכנית נוספת בסימן "People are Strange" שירי ג'יבריש משובחים, ומבחר שירים הזויים, מצחיקים ומוטרפים: * "בוטנים"- שיר החיזור הכי מטריד שנוצר אי פעם בארץ, לדעתי. בהגשת ישראל גוריון. * השיר האחד לפני האחרון הוא השיר הגרמני המקורי שהנעימה שלו שימשה שנים כפתיח של "מבט ספורט". * ועוד הופעת אורח לחברי המוכשר (אך הזוי)- מתן סגל. 1. זה נכון- מאור כהן 2. סר חינה- משינה 3. אולי תרדו שם- בני אמדורסקי * טכנאי הקול משתלטים על העולם- דודה 4. שקט שקט (הגרסא הפחות משודרת)- דודה 5. שיר דייגים- אריאל זילבר 6. Foreign Affair- Sandanya 7. שיר החייזרים- חברי 'פלטפוס' 8. בוטנים- ישראל גוריון 9. Pink Floyd- Pow R Toc H 10. הלו פרדי- החברים של נטאשה 11. שלוותא- קוטנר והמכשפות 12. אינקובטור- רמי פורטיס 13. מונוסודיום גלוטומט- מתן סגל 14. פתח חלון- ג'ירפות 15. החתול המעשן- יהודה לדג'לי 16. שניים סינים- שלישיית 'קצת אחרת' 17. הפסקת חשמל- כוורת 18. כשאת אומרת כיבוש (למה את מתכוונת?)- הקולקטיב 19. NINO FERRER - OH HE HEIN BON 20. Wencke Myhre - Jagerlatein 21. שיר הקיבוץ- מאור כהן

taken by trees

New member
ר"ש קסטה 8.10

דבר ראשון, אחלה תוכנית חדשה, שבית את ליבי עם השילוב של ביירות וה-national :) וזו התוכנית שלי שהייתה אייקסטה 1. Other Lives - E minor 2. Marah - Walt Whitman Bridge 3. Devendra Banhart - Baby 4. Noisettes - Never forget you 5. Harry Nilsson - Think About Your Troubles 6. Kings of Convenience - Me and my arrow llive 7. J. Tillman - First born 8. שלישית גשר הירקון - למה את לא יוצאת איתי קאבר חיפושיות! 9. Greenhouse - Stock Market 10. Matteah Baim - River 11. טליה אליאב - עיר 12. Brendan Benson - Garbage Day 13. The bird & the bee - My love 14. Neutral Milk Hotel - Engine live שבוע טוב

tamiyyy

New member
אופס ותודה

אוי, רק עכשיו שמתי לב שגם יש פה תגובות וכזה.. תודה לכל המזלטובים, אני אכן מרגישה ממוזלת. שבת שלום! וכן, השילוב של ביירות וה-national שובה גם את ליבי...

למעלה