רשימת שידור 18/3/07

Canta Brasil

New member
רשימת שידור 18/3/07

1. Jogando Capoeira – Beatfanatic 2. Magalena – Carlinhos Brown 3. Capoeira – Elizete 4. Por Toda a Minha Vida - Cibelle 5. Esplendor – Cibelle 6. Minhas Lagrimas – Caetano Veloso 7. Mundo Jovem – Negra Li 8. Gita – Raul Seixas 9. Metamorfose Ambulante – Zelia Duncan 10. Carcara – Nancy Ames 11. Fullgas – Ivete Sangalo 12. Como Uma Onda no Mar – Alexandre Pires e Daniela Mercury 13. Como Vai Voce – Roberto Carlos 14. Sinhá Moça– Leandro​

eranrabl

New member
פזמון חוזר, 19/03, זה כורה

(תוכנית לזכר הכורים שנספו אי שם בסיביר משאיפת יתר של מתאן מתפוצץ) 1. למרגלות הר געש - מזי כהן (מתוך "מעברים", 1992) 2. מר לי - בתי (מתוך "נסה אותי", 2004) 3. שיר ללא שם - בר בלפר (מתוך פסקול הסרט "מישהו לרוץ איתו", 2006) 4. אגדת שינה - גמאגמא (מתוך "גמאגמא", 2006) 5. רכבת לילה - משינה (מתוך "משינה", 1984) 6. היא לא תשוב - רוני פיטרסון עם זאב נחמה (מתוך "רוני פיטרסון וחברים", 1998) 7. אתה שזוף - דני סנדרסון (מתוך "קונגו בלו", 2005) 8. מטוטלת - אלון אוליארצ'יק, אפרים שמיר ויצחק קלפטר (סינגל מ- 2005) 9. תור א.ב.ג. - אושיק לוי (מתוך "איפה טעינו", 1978) 10. לכל זמן - אריק איינשטיין (מתוך "אוהב להיות בבית", 1986) 11. שעון חול - אפור גשום (מתוך "פברואר", 1989) 12. Satellite Life - Moon Pilot (הורדת אינטרנט; הסולנית של אפור גשום, מיכל ספיר, חיה היום בבריטניה ויוצרת תחת השם מון פיילוט). 13. אתה חייב - הבליינים (מתוך "שירים של מלחמות", 2003) 14. ככלות הקול והתמונה - דני בסן (מתוך "מאז שהתאהבנו", 2005) (איתי באולפן: האישה והאגדה, מ. טלי. סולו אייר גיטאר פה ושם: עמרי)

gilgamesh

New member
תקליט דיפלומטית 19/3, זה חורה

חורה לי שאף אחד לא התקשר שולה חן- אוריה החיתי the strawbs-the flower & the young man fairport convention-genesis hall pentangle- light flight דניאל זמיר וסאטלה- מעמק לגבעה naht- wave of mutilation, טריביוט יפני לפיקסיז beta band- A+B faith no more- this guy's in love with you the decemberists-billy liar great lake swimmers-i will never see the sun beth gibbons & rustin man-mysteries mazzy star-five string serenade john cale- the endless plain of fortune nick drake-day is done

magicalwomen

New member
ר"ש קסם נשי 19.3.07 ../images/Emo2.gif

1. רונה קינן - לחיות נכון (לכבוד ההופעה) 2. Avril Levine - Girlfriend (איך לא לחיות נכון - לנסות לגנוב את החבר של מישהי ולשכנע אותו שאת יותר טובה) 3. The Donnas - I don't want to know (if you don't want me) (ההכחשה בהתגלמותה) 4. The Bangles - In Your Room (עוד להקת ארבע בנות) 5. איגי וקסמן - מסתובבים 6. Anouk - R U Kiddin Me? (ותודה לאופיר) 7. כאן באה הפתעה שמי שלא הקשיב לא ידע... 8. לאה שבת - רק החיים 9. מזי כהן / פרמיירה - חמש בבוקר עוזבת 10. Bjork - Violently Happy (ממוקסס, אין לי מושג ע"י מי) 11. טל גורדון - לפני שהשמש עולה 12. יהודית רביץ - אגדת אופליה (בפינת הקשר המוזיקלי, כמובן, מי יודע?) 13. The Dresden Dolls - Missed Me בברכת שבוע טוב ולא עייף! רעות

למעלה