רשימת קשר :)

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם: צליל משפחה: סעדון גיל: 16.7 מגורים: באר שבע ICQ: 306896845 מסנג'ר: [email protected] אימיל: [email protected] תוכנת מסרים אחרת:

almond1

New member
.... :-S

שם: שקד משפחה: גלעדי גיל: 16 וחצי מגורים: רעות ICQ: ---- מסנג'ר: [email protected] אימיל: ^^ תוכנת מסרים אחרת: אמממ myspace.com/shkedula נראה לי אני בהנגאובר.... :-S

חודש בלי מחשב ...

הקודם יהי זיכרו ברוך ... הלך למחסנו . שם:קרן משפחה: אחלה משפחה =0 גיל:16 (אחי אומר על עצמו 8 ו11 חודשים... עדיין הגיל שמתלהבים ) מגורים: ירושלים . ICQ:230401237 מסנג'ר: טרם הורדתי. אימיל: [email protected] -לכל השכווה יש את הקוד, הימנעו מאימיילי נעצה ! תוכנת מסרים אחר .... לא שאני מכירה.

shiratel

New member
שלי../images/Emo9.gif

שם: שירה משפחה טלר גיל: 17 (עוד שבוע בול!!!
) מגורים: זכרון יעקב ICQ: אין מסנג'ר [email protected] אימיל: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

sky darkens

New member
אני. ../images/Emo13.gif

שם: הדר משפחה המגניב. גיל: 17 עוד חודשיים. מגורים: רעות. ICQ: אין. מסנג'ר [email protected] אימיל: כנ"ל. תוכנת מסרים אחרת AIM - Hadar0x, אבל כאילו שלמישהו כאן יש AIM. |: הודגש באמצעות מדגישומטיק

תמיר1991

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: תמיר משפחה: קרקסון גיל: 17 פחות חודשיים מגורים: ת"א ICQ:
מסנג'ר: [email protected] [אני בדרך כלל אומר "במסרים", אבל הפעם כתבתי...
] אימייל: כנ"ל. תוכנת מסרים אחרת: סקייפ זה גם חרא

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני!

שם: נוי משפחה: המגניבה גיל: 17 מגורים: ב"ש ICQ: בסדר.. מסנג'ר [email protected] אימיל: ^ תוכנת מסרים אחרת:

חצילע

New member
מה נעשה מה נעשה שאני תמיד מסטול כזה.

שם: נועם. משפחה: שמוליק!11 גיל: כמעט 16. מגורים: רעות];;; טוו! ICQ: נופ. מסנג'ר [email protected] אימיל: נו. תוכנת מסרים אחרת: טיהי.

gurke

New member
שיו, איזה מעצבן זה!!!!!!!!!!!

כל מה שכתבתי בשרשור הזה, היה אמור להיות לאלין, בשרשור של "היום שלי" תודה. אהרררעררר!

למעלה