רשימת קריאה

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
רשימת קריאה

לא, זה לא פוסט נוסף על המלצות לספרים (אם כי אולי יוזכרו ספרים ספציפים בהמשך). זה פוסט על אפפני קטן שהיה לי. אם תקחו את רוב הפוסטים שמיניים רושמים על למה אי אפשר בלי מין - תחליפו את המילה "מין" במילה "ספרים" ואני מסכימה אם רוב הדברים
. אני חושבת שהחיים שלי היו ממש עגומים בלי ספרים. תמיד יש לי ספר צמוד ואם זה ספר מוצלח אז ממש קשה לי להתנתק ממנו כשחייבים - כמו בעבודה. האמת הבעיה צצה רק בעבודה. אין לי בעיה עם אוכל, שירותים, רכבת (כמובן) ואפילו אליכה ברחוב (אם כי אמא שלי מקווה שאני אפסיק אם זה). אז כן - אפילו את זה יש לי (אם כי אף מיניי מעולם לא ציין את זה באחד מהפוסטים האנטי א-מיניים שלהם) - סיכון חיים למען ספר
. וכן - חבל |דגש|לי לפגוש אדם שלא קורא. אני מרגישה שהוא/היא מפספסים משהוא שהופך את החיים ליותר ציבעוניים, יותר מלאים, ארבה יותר שווים. אם כי בניגוד לנודניקים המיניים שניכנסים לפורום להראות לנו את דרכנו השגויה - אני לא נוהגת לבקר אחרים - לכן הדגשתי את כל ההתייחסויות לעצמי. אבל אים בספרות ובספרים עסקינן אי אפשר שלא להזכיר את הספר "קורות ג'ין אייר" שמתאר מעין עולם מגביל לשלנו שיש בו ארבה דברים שונים - אבל אחד הדברים היותר מגניבים הוא העובדה שגיבורי התרבות שלהם הם סופרים ודמויות ספרותיות (אני די בתוחה שהזכרתי אותו). גירסת העולם המגביל למופע האימיים של רוקי זה "ריצ'ארד השלישי". לא חשוב מה תעשו בחיים, כמה תטילו, תלמדו, תתנסו לא תגיעו למגוון והעוצמה שאפשר לקבל בקריאה במגוון העצום של חוויות, הרפתקאות, תהיות ושאלות ועוד מיליון דברים שקיימים באלפי המילים שהשאירו, משאירים וישאירו לנו אנשים שנולדו אם היכולת המדעימה להעביר את דימיונם לדף (והמקלדת). קריאה נהימה
(דרך הגב - רציתי לשים איקון של ספר - אבל לא היה - יש מחשב, יש טלוויזיה, יש טלפון ואפילו משהו שמייצג סרטים - אבל מה קרה לספרים? אחרכך תוענים שהדור הנוכחי לא קורה
)

ברומבית

New member

אני סתם מתעצלת לקרוא
לא מתחשק לי מספיק. גם כשקראתי את הספרים שהכי אהבתי זו לא היתה חויה עילאית. אני חושבת שכל אחד מתרגש יותר מדברים שונים, ומישהו יכול לחוות דברים הרבה יותר חזקים מטיולים למשל, מאשר בקריאה. אז זה לאו דוקא פספוס אם לא קוראים. אני עדיין לא מצאתי את הדבר שיגרום לי להתנתק מהעולם ולשקוע בו, מקוה למצוא יום אחד

ברומבית

New member
אני פשוט ידעתי שהוא שם

באחד הפורומים, בשרשור סוף השבוע יש גם "ספר השבוע", והוא הרבה פעמים מסומן ב-

היית שמחה אייקון של מחשב

היום גם הספרים שלך ממחושבים (ואפילו התגאית בכך
) קיצר, יפה כתבת! אהבתי
את רק צריכה להוסיף, שללא הספרים, בני אדם ימותו. כי אפשר לשרוד בלעדיהם

אני מזדהה עם כל מה שכתבת על ספרים

אפילו עם ההליכה ברחוב
למרות שאני מודה שנגמלתי מהמנהג הזה מזמן... אבל כילדה עשיתי את זה הרבה. עד שנות העשרים בערך. עליתי ככה גם לאוטובוסים. וכמובן שגם קראתי מתחת לשולחן בשיעורים. אני אגדיל ואומר שאני אוהבת 'אורגיות ספרים' זה משהו שפתחתי בשנים האחרונות.. יש לי נטייה לקרוא כמה ספרים במקביל וזה אפילו מעניין יותר. בנוסף, יש לי כמה ספרים ממש בודדים שאני מסוגלת לחזור אליהם, אבל כל השאר, הם 'ספר מזדמן'
ואם כבר באנלוגיה עסקינן, לי יש טובה יותר: רומנטיקה
אין משהו שמיניים כותבים על מין שאני לא יכולה לכתוב על רומנטיקה. פשוט מבחינתם זה אותו הדבר..

queen helen

New member
וואו - אני לגמרי מסכימה איתך

אתמול קניתי 14 ספרים חדשים (טוב - הם היו מוזלים), ואין מאושרת ממני בעולם. לצערי, הזמן היחיד שיש לי לקרוא ספרים הוא באוטובוס בדרך לעבודה, ולפעמים כמה דקות לפני השינה. הלוואי שהייתי יכולה לחזור ולהבלע בספרים למשך אחר צהריימים שלמים כמו פעם...

queen helen

New member
אה - ועוד משהו

אתמול דיברתי עם אחותי, והיא אמרה שכמה שהיא שונאת צרכנות, והיא לעולם לא קונה את מה שהיא לא ממש צריכה (וגם אז היא תעדיף לקנות יד שניה), ספרים הם לא באותה קטגוריה. לגמרי הסכמתי איתה (רק שהוספתי קניית ציוד צילום לקטגוריית חוסר הצרכנות).

orald

New member
אין כמו ריח של ספר נשרף...

יש ספרים שזה מגיע להם, ולכותביהם. אני מביטה בכם, בריאן הרברט וקווין ג'יי אנדרסון!

דרוש שם

New member
orlad!!!!

נכון שפרנק כותב יותר טוב מבריאן... אבל מכאן ועד לשרוף ספרים?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! את מתחילה פה משהו לא טוב! וזה יותר מסוכן ממה שהמבורגר עשתה... אני מזהיר אותך מראש don't play with fire if you can't stand the heat

מה אני עשיתי?

חוצמזה, אני בחיים לא שורפת ספרים. זה אסור בתכלית! מקסימום אני תורמת לספרייה או שמה במחזור.

orald

New member
If you can't stand the heat, stay out of the

kitchen?
וחוץ מזה, כבר נאמר, במשך שנים, אצלי בחתימה במקומות שונים ברחבי האינטרנט(עדיין, היכן שלא גולשת כבר XD ): Brian, Brian, Brian. A million deaths were not enough for Brian.

דרוש שם

New member
רציתי לכתוב משהו, אבל הוא יותר מדי שובינסטי

ולכן אני מנחש שאת תביני לבד.... בכל מקרה, אני מסכים שפרנק כותב הרבה יותר טוב... אבל מישהו היה צריך "לסגור ת'בסטה"

orald

New member
פירקו ת'בסטה, יותר נכון.

ואני אוהבת לבשל, אבל מקומי הוא היכן שארצה שיהיה, שוביניסט!

דרוש שם

New member
את מכירה דרך אחרת לסגור בסטה...

ולגבי מה שכתבת בתוכן... אני לא אמרתי את זה
חוץ מזה את יודעת מה יגידו המחמירים נכון?

p019

New member
אני חושבת שזה עיניין של נקודת מבט

אם את אוהבת ספרים כמוני אין ספק שספרים זה דבר שאני ממש צריכה. כך שאני לא צריכה לסנן את זה. אם את מרגישה כך לגבי צילום - זה אותו דבר. במקרה שלי דברים גבוליים זה גז'טים. בעיקר כי לרוב הם יקרים. כשלא היה לי כסף להוציא עליהם לא קניתי. אבל עכשיו שיש לי - אם יעשה לי טוב טבלת חדש דנדש - לא לקנות? (זו בהחלט שאלה) אני בהחלט לא הייתי שוקלת לקנות אם לא הייתי חושב שהוא ישמש אותי. אבל ללא ספק אפשר בלי.

למעלה