רשימת קריאה
לא, זה לא פוסט נוסף על המלצות לספרים (אם כי אולי יוזכרו ספרים ספציפים בהמשך). זה פוסט על אפפני קטן שהיה לי. אם תקחו את רוב הפוסטים שמיניים רושמים על למה אי אפשר בלי מין - תחליפו את המילה "מין" במילה "ספרים" ואני מסכימה אם רוב הדברים
. אני חושבת שהחיים שלי היו ממש עגומים בלי ספרים. תמיד יש לי ספר צמוד ואם זה ספר מוצלח אז ממש קשה לי להתנתק ממנו כשחייבים - כמו בעבודה. האמת הבעיה צצה רק בעבודה. אין לי בעיה עם אוכל, שירותים, רכבת (כמובן) ואפילו אליכה ברחוב (אם כי אמא שלי מקווה שאני אפסיק אם זה). אז כן - אפילו את זה יש לי (אם כי אף מיניי מעולם לא ציין את זה באחד מהפוסטים האנטי א-מיניים שלהם) - סיכון חיים למען ספר
. וכן - חבל |דגש|לי לפגוש אדם שלא קורא. אני מרגישה שהוא/היא מפספסים משהוא שהופך את החיים ליותר ציבעוניים, יותר מלאים, ארבה יותר שווים. אם כי בניגוד לנודניקים המיניים שניכנסים לפורום להראות לנו את דרכנו השגויה - אני לא נוהגת לבקר אחרים - לכן הדגשתי את כל ההתייחסויות לעצמי. אבל אים בספרות ובספרים עסקינן אי אפשר שלא להזכיר את הספר "קורות ג'ין אייר" שמתאר מעין עולם מגביל לשלנו שיש בו ארבה דברים שונים - אבל אחד הדברים היותר מגניבים הוא העובדה שגיבורי התרבות שלהם הם סופרים ודמויות ספרותיות (אני די בתוחה שהזכרתי אותו). גירסת העולם המגביל למופע האימיים של רוקי זה "ריצ'ארד השלישי". לא חשוב מה תעשו בחיים, כמה תטילו, תלמדו, תתנסו לא תגיעו למגוון והעוצמה שאפשר לקבל בקריאה במגוון העצום של חוויות, הרפתקאות, תהיות ושאלות ועוד מיליון דברים שקיימים באלפי המילים שהשאירו, משאירים וישאירו לנו אנשים שנולדו אם היכולת המדעימה להעביר את דימיונם לדף (והמקלדת). קריאה נהימה
(דרך הגב - רציתי לשים איקון של ספר - אבל לא היה - יש מחשב, יש טלוויזיה, יש טלפון ואפילו משהו שמייצג סרטים - אבל מה קרה לספרים? אחרכך תוענים שהדור הנוכחי לא קורה
)
לא, זה לא פוסט נוסף על המלצות לספרים (אם כי אולי יוזכרו ספרים ספציפים בהמשך). זה פוסט על אפפני קטן שהיה לי. אם תקחו את רוב הפוסטים שמיניים רושמים על למה אי אפשר בלי מין - תחליפו את המילה "מין" במילה "ספרים" ואני מסכימה אם רוב הדברים