רשימת ציוד...

• פותח הנושא upup
  • פורסם בתאריך

upup

New member
רשימת ציוד...

תגידו איפה יש רשימת ציוד לטירונות שצריך לקנות? (לא של האתר שבוז היא מעצבנת אותיי)

upup

New member
טוב ועוד משו...

חולצות לבנות וירוקות... הבנתי שבטירונות לובשים רק ירוקות מתחת ל ב' כן? אז כמה לבנות צריך וכמה ירוקות? 2 לבנות מספיק לא? רק ללכת ולחזור=/ ירוקות כמה? למדסים - כמה מכנסיים קצרים להביא?

בעיקרון -

גם על זה יש לך שירשורים כאן... אתה יכול לחפש
אבל זה תלוי לאן אתה הולך... טירונות קרבית? כן, ירוק בבסיס, לבן ביציאה הביתה... ג'ובניק - תלוי איך יגדירו לך בבסיס, יש מקומות שמותר לבן בבסיס... בכל מקרה, הכי עדיף לקנות יותר ירוקות מלבנות... כי ירוקות גם מותר לשים מתחת לא', אפילו שזה נראה מכוער כמו תחת! כמה לקנות? תחשוב שכל פעם אתה יוצא לשבועיים לבסיס (נגיד)... תתארגל על זה... כל כמה זמן אתה רוצה להחליף, וכל הדברים האלו...
זה תלוי ברמת הזוהמה האישית שלך
בכל מקרה גם עוד מעט חורף, ואז אתה צריך לקנות הרבה חולצות ירוקות חמימות וארוכות כאלו... לבנות - תמיד כדאי שכל פעם שאתה הולך לבסיס לסגור - יהיו לך 2 חולצות... אחת עלייך, ואחת להחליף כשתצא הביתה... אפשר גם רק אחת, ופשוט לכבס אותה לפני היציאה הביתה אם צריך... למד"סים - אותו עיקרון... כמה שאתה רוצה באופן כללי

קרבי?

אם אתה בן אז חצי מהדברים שאומרים לקנות פשוט אל. קח שלושה חולצות לבנות (לבגדי א). בלי חולצות זית (הולכים על ב' בלי כלום מתחת) וכל הדברים אתה מקבל מהצבא. קנה רק דברים שאתה לא מקבל כמו תחתונים, גרביים (בנוסף), תיק רחצה וכו'... אבל בשלב ראשון אל תקנה כלום כי גם ככה לא משתמשים כמעט בכלום. בכלל, בזמן הקצר שלי בצבא למדתי שכל מה שאפשר להשיג מהצבא אז לקחת מהצבא ולא מהבית, חבל על הכסף.

אל תלמד אותו ללכת עם ב' בלי חולצה,

זה נוח, זה כיף, זה לא יודעת מה, אבל יש מקומות (כן כן, קרביים...) שלא מרשים ללכת ככה! בטירונות לפחות... אז כן להביא חולצות ירוקות!

הממ..

אצלנו נתנו לנו הגדרה לא ללכת עם חולצה מתחת כי אפשר לקבל ככה מכת חום. אבל כדאי קודם כל לא לקנות כי זה כסף ואם מודיעים אחרת אז לקנות, אני קניתי ואני מצטער על זה, עד עכשיו עשיתי איתם רק מדסים (וגם זה בעיקר עם לבן, יותר נוח) וכשמקבלים חולצות של היחידה אז בכלל אין לי מה לעשות איתם.

טוב אפשר גם לא לקנות בינתיים.. ../images/Emo3.gif

הרי מקבלים 3 חולצות גועליות ירוקות מהצבא
אפשר להסתדר איתן, ואם יהיה לו נוח בלי - שיילך בלי... ואם לא ירשו לו - אז שייקנה ביציאה הראשונה הביתה

bery18

New member
אל תקנה כלום

תהיה מסריח תשתמש רק בציוד צבאי, תחתונים צבאיות זה שוס..שמע לי, אל תקנה כלום!!!!!

למעלה