לברתור היקר- תגובה אחת מרוכזות
מי שדמגוג פה זה אתה מר ברתור, אתה אספת מילים אקראיות מתוך ההודעה שלי והפכת אותי לפושע המין האנושי, לקחת את ההגזמה המכוונת שלי כשקראתי לעצמי "סקסוהוליק" וניצלת אותה לקרוא לי פדופיל ואנס, ניצלת את ההשוואה שלי בין תופעות בעלות תפוצה באחוז נמוך באוכלוסיה לבין א-מיניות כדי להגיד שדימיתי אתכם לפדופילים או שנתתי לגיטימציה לפדופיליה, ניצלת את התסכול המתפרץ שלך כדי להשתלח בי בצורה מכוערת בגלל שאתה בנאדם קטן וטיפש ולא השכלת למצוא את הנימה הרציונלית בהודעות שלי כמו שחברים שלך מצאו. אתה לא רק דמגוג עלוב, אתה גם מתלהם ופרובקטור ובור מוחלט ושמור את הרפש שלך לאנשים בתת רמה שלך להבא. ל-AMB, ב"במה שלא יודעים לא מזיק" הכוונה היא לא שאתם באמת לא יודעים, אלא שמאחר ולא אכפת לכם מסקס, גם אם אתם מפסידים משהו זה לא משנה לכם. כמו שלי לא אכפת מבלט, אז גם אם אני מפסיד חווייה נהדרת זה לא משנה. אני מתנצל אם פספסתם אותי בגדול עם מטאפורות והשוואות מעט יצירתיות, אולי באמת ציפיתי מכם ליותר מדי- המגננה שלכם לגמרי חסרת פרופורציות, מהתחלה ציינתי שאני מקבל את כולם וכמה שזה דבילי לדעתי להטיל בא-מיניות ספק- אתם לא יודעים אפילו לזהות את האויבים שלכם מרוב שאתם מורגלים להילחם על הלגיטמיות שלכם. לענבר- ציטוטים כמו: "אני רק אגיד שעל אף שזה מוזר ואולי אתם מפסידים הנאה גדולה ברמה מסוימת, אתם גם מרוויחים המון דברים אחרים שהרדיפה האובססיבית שלנו, העולם המיני, אחרי סקס- מונעת מאיתנו." "כמובן שיש כאלה שיגידו שהומוסקסואליות זה מחלה אבל אלה בעיקר אנשים די פרמיטיביים." "אני מבין את הרצון שיקבלו אתכם כנורמלים לכל דבר, אבל "לא נורמלי" זה לאו דווקא משהו רע" "אין שום דבר מזיק בלהיות א-מיני.. כמו שאמרת, אנשים בעיקר מתקשים לקבל משהו שונה" - כל אלה אכן מעידים עלי כאדם עם דעות חשוכות. מה אני אגיד לכם, אם כל הקהילה שלכם נראית כמוכם, אני לא אפתלא אם לא יקבלו אתכם אף פעם, ובלי שום קשר לזה שאתם א-מיניים.