רשימת השמעה+ אתגר

רשימת השמעה+ אתגר

• חשבתי שבטח כאן יוכלו לעזור לי... אני מנסה להרכיב רשימת השמעה שמבוססת על פאנק לסיפור מסויים...(בעיקרון זה סיפור אהבה לא רומנטי... יותר מצחיק) דבר ראשון, אני אשמח להמלצות. שתיים, יש לי קצת בעיה... אני צריכה לשזור גם כמה שירים עצובים, לצערי מעולם לא נתקלתי בשירי Fאנק עצובים. (אני יודעת זה כמעט אוקסימורון) יש למישהו רעיון. גם שירי פאנק קצת יותר מינוריים יעזרו מאוד. הידע שלי די מוגבל, אז כל עזרה תתקבל בברכה זאתי

trumpet lover

New member
תנסי שירים של פאנקנשטיין

יש להם כמה שירים בדיסק שיש בהם אופי קצת עצוב... כמו choose your way או always וישנם גם שרי פ'אנק-סול שיש בהם גם סוג של עצב...

SV Design

New member
צ'וז יור וואי ?

לא ממש מתאים..אני לא ממש מקשיב למילים אבל מבחינת מוזיקה הוא לא כזה עצוב אולוויס מתאים וגם אולי I Want Your Love שמתאים לסיפור גם אולי..אבל בטח לאנשים אחרים פה יש המלצות יותר טובות..

trumpet lover

New member
דווקא צ'וז יור ווי מתאים

מדברים על שינוי, בדידות, פרידה... והלחן לא מאוד פ'אנקי (לפחות בשני שליש הראשונים של השיר)

SV Design

New member
לא פ'אנקי ? ?

הוא פ'אנקי לגמרי מקפיץ ופ'אנקי ופ'אנקי ופ'אנקי

Funky Giraffe

New member
בJaguar החדש יש שיר שנקרא Make it out

אם אני לא טועה זה השם המדוייק. אולי בלדת הפ'אנק הראשונה האמיתית ששמעתי.

בורות

סליחה על הבורות אבל, jaguar זה שם הלהקה או האלבום, ובכל מקרה אפשר קישור לאתר או מייספייס? (לא הצלחתי למצוא) אבל אני ממש המומה ומודה לכל מי שטרח.

Funky Giraffe

New member
לא בורות מותק, הם סתם לא מוכרים

Jaguar שם הלהקה שם השיר Make out אין לי את האתר, אם תתני לי מסנג'ר או משהו אני אשלח לך את השיר וגמרנו:)

dweck2k

New member
הנה החביב עלי

Maggot Brain של פ'אנקדליק. יפיפה. וגם שרון ג'ונס: This Land Is My Land Stranded In Your Love Budos Band - Sing a Simple Song Budos Band - Up From The South

trumpet lover

New member
יש את "דמעות בפנים" של פורטרט

למרות שהוא לא שיר פ'אנק אבל הוא של חלוצת הפ'אנק הישראלית... ואני מניח שרובכם לא מכירים את השיר הזה...

trumpet lover

New member
הוא מהפורטרט האחרון (שנגנז)

אבל יש לי עותק מקורי של הדיסק... שיר עצוב ונוגע... וד"א גם יוסי עזר הבסיסט שר בו... אם תרצה אני אשלח לך...

trumpet lover

New member
כן,אחלה אלבום... יש בו כמה קטעים מעולים

כמו "עד אלייך", "קליפה" ו"קר לי וזה לא בגללך" (שהם למעשה כמעט כל השירים שזכו להצלחה מסויימת בארץ)... שאר האלבום הוא עם השפעות רוק קלות בשילוב יפה עם כלי נשיפה ושירים קצת יותר עצובים ושקטים ופחות פופיים וקופצניים מהשרים ב"הכל מבינה" (האלבום הראשון שלהם)... והאלבום (תאמינו או לא...) היה בהפקתו של יוסי פיין האגדי שעובד עם הדג נחש ועם עוד אמנים כאלו ואחרים בארץ ובעולם... ולמרות זאת הוא זכה להצלחה פחותה מקודמו ולא היה להצלחה מסחרית מטורפת (אם כי נמכרה כמות מכובדת של עותקים שלו...)

Funky Giraffe

New member
הוא נמכר תקופה מסויימת ואז ירד מן הדפוס

כמו חלק מהאלבומים של יוני רכטר למשל

trumpet lover

New member
בדיוק... גנזו אותו לא ממש אחרי שהוא יצא

אחרי כמה שנים... מכרו את כל מה שהיה במלאי והפסיקו להדפיס ,אני חושב שזה היה איפושהוא בשנת 98 כשהפסיקו לייצר אותו כי פורטרט כבר לא הופיעו והם כבר לא היו בתקשורת ככה שהחליטו להשאיר רק את האלבום הראשון שלהם "הכל מבינה" ואת שני האלבומים הנוספים "הפורטר האחרון" ו"פונקי ביזנס" (שנגנז מהר יחסית כי הוא מכר מספר קטן של עותקים) החליטו לגנוז... אבל השגתי את שני האלבומים (עותקים מקוריים) מאנשים שמכרו לי אותם במחירים זולים... ואם ממש מחפשים אפשר למצוא בכל מיני חנויות מוזיקה פרטיות את האלבומים האלו שנשארו מעודפי מלאי... מי שרוצה את הדיסקים יכול לפנות אליי בפרטי אני אשלח לו את השירים במסנג'ר...

trumpet lover

New member
חנויות מוזיקה פרטיות

לא רשתות כמו טאוור רקורדס או התו השמיני... אלא חנויות של אנשים פרטיים שקנו את הדיסקים מספקים בעבר ונשארו להם במחסנים כמה עותקים בודדים שהם מוכרים אותם ב"מחירי ריצפה" משהו כמו 10-20 שקלים לדיסק מקורי! חוץ מזה שאם אתה רוצה את הדיסק שלח לי הודעה בפרטי וצור איתי קשר במסנג'ר ואני אשלח לך אותו... אבל עקרונית, דיסקים שנגנזו ניתן למצוא או בחנויות מוזיקה פרטיות או אצל אספנים שצורבים את הדיסקים (הרבה מהאספנים מפרסמים את הטלפון שלהם במומה בדפים של דיסקים מסויימים שלא מיוצרים יותר...)

SV Design

New member
כשאמרתי "איזה חנויות למשל ?"

התכוונתי לשמות של חנויות..כי הבנתי שזה חנויות פרטיות ולא כמו טאוור והתו..בכל מקרה תודה יש מצב אני מכיר איזה חנות כזאת...

למעלה