רשימת השירים (?)

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
רשימת השירים (?)

באחד הפורומים מישהו פירסם את מה שהוא טוען להיות רשימת השירים מהאלבום החדש. הוא נשמע די משוכנע בעצמו, וטוען שמדובר במקור אמין. אבל בתכלס אין אפשרות לאשר את המידע הזה, אז עדיף לקחת אותו בערבון מאוד - מאוד מוגבל. הנה: 1 Yo George 01:27 2 Big Wheel 03:18 3 Bouncing off Clouds 04:08 4 Teenage Hustling 03:59 5 Digital Ghost 03:51 6 You Can Bring Your Dog 04:03 7 Mr. Bad Man 03:19 8 Fat Slut 00:40 9 Girl Disappearing 04:00 10 Secret Spell 04:03 11 Devils and Gods 00:52 12 Body and Soul 03:56 13 Father's Son 04:00 14 Programmable Soda 01:25 15 Code Red 05:26 16 Roosterspur Bridge 04:00 17 Beauty of Speed 04:08 18 Almost Rosey 05:22 19 Velvet Revolution 01:19 20 Dark Side of the Sun 04:18 21 Posse Bonus Album 01:50 22 Smokey Joe Album 04:16 23 Dragon 05:05 יכול להיות ענק אם זו באמת רשימת השירים. למרות שאני דווקא ציפיתי לאלבום יותר קצר הפעם. נראה...

מה קורה לי? ../images/Emo6.gif

למה אני מדוכאת מרשימת שירים?

noosh

New member
אולי כי זה אומר שיש עוד 21 שירים

כמו ביג וויל ובאונסינג?!?!?! גם לי זה עושה חשק לשים את האייקונים החביבים שלי מהמסנג'ר פה. איזו אכזריות, אני כ"כ מקווה שזה לא אמיתי.

rfranko

New member
על איזה בסיס? דווקא לפי הרשימה...

זה נראה מלא בפוטנציאל לטכסטים שעוד נצוטט שנים רבות* _______________________ *נראה לי שקוראים לזה אופטימית...

ברור

אני כבר רואה את עצמי כותבת בכל המחברות שלי את המלים של Fat Slut ובוכה
. This is not really happening
.

noosh

New member
You bet your life it is ../images/Emo7.gif

סתם, לא. אני אופטימית אני אופטימית אני אופטימית אני אופטימית אני אופטימית. זה עוד לא אושר רשמית, אני אופטימית.

פלוטו24

New member
אני אתפוס אתכן מלמעלה../images/Emo8.gif

יאללה, אל תקחו את זה קשה מידי. בסוף יצא דיסק פצצה! אתם עוד תראו!

avivs

New member
אני לא מבין מה הבעיה.

זו אחלה רשימה, בדיוק מה שאפשר לצפות לפי השם של האלבום והתמונה ששוחררה. במקרה שהרשימה הזו נכונה, רואים שטורי הולכת לכיוון מאוד ציני וביקורתי, ואני באמת לא רואה סיבה להתבאס מזה.

לא יודעת. זה לא זה בשבילי

אני מאוד לא אוהבת שמכניסים פוליטיקה ואי אלו מחאות לאומנות. ואני יודעת שלרוב זה בלתי נמנע כי זו חלק בלתי נפרד מאמנות, וזו סוג של מהות. ועדיין ציפיתי למשהו יותר ביוגרפי, יותר פנימי ושמתחבר לנקודות אחרות. ומעבר לזה, פעם כשטורי רצתה לבקר משהו, או מישהו היא ידעה לעשות את זה בצורה כל כך הרבה יותר אינטליגנטית ומתחוכמת הן מבחינת הליריקס והן מבחינת הלחן, במקום סתם לזמר I am a MILF.

avivs

New member
אני חושב, שלפחות מבחינת טורי,

היא עשתה מעל ומעבר בכל הנוגע לשירים ביוגרפים. אני בטוח שבאלבום הבא יהיו לא מעט שירים כאלה, אבל נהדר לשמוע ממנה דעות בקשר לדברים שקורים מסביבנו. יש הרבה דרכים להביע דעה, וטורי בוחרת לעשות את זה - בינתיים לפחות- בדרך צינית מלאה בקריצות ורמזים. אני מקווה שהיא תיקח את זה הפעם עד הסוף, ולא תעצור את עצמה אפילו לרגע. הנה דוגמה לשיר פוליטי שאני מאוד מאוד אוהב: PINK- dear mr president. שיר נפלא.

avivs

New member
אני חושב שהיו בו כמה נקודות

מאוד ביקורתיות. גם בשיר הראשון שהיא מבקרת את תעשית המוזיקה, גם בTAXI RIDE המופתי עם מילים כמו: just another dead fag to you just another light missing גם בשיר 11ו 17 יש לפי דעתי נימה ביקורתית. יחסית, אני לא זוכר עוד אלבום של טורי עם כל כך הרבה התייחסות לנושאים של פוליטיקה והתנהגות החברה, כמו בSW. באמת מדובר פה ביצירת מופת.

אני מסכימה

זו הייתה ביקורת שקטה ויפיפיה. או ביקורת כמו בקליפים שלה. מדהימה ומרגשת. שלא לדבר על חלק מהשירים SLG... אני מקשיבה לאלבום הזה שוב ושוב בפה פעור. ועכשיו, כשאני קוראת את השמות של השירים באלבום החדש, זה נשמע כל כך סתם. חסר חן, וMILF נשמע ממש מגוחך. (ולא דיברתי בכלל על המוזיקה
)

למעלה