רשימת געגועים

ניצנץ1

New member
אלה נרקדים בכל הרקדה, שוב, בחלק

של המתחילים- בינוניים! בואו מוקדם, כי כל אלה שמגיעים ב 10 בלילה ישירות לסבב הזוגות- פשוט מפסידים..היום לדוגמה- " ערב ערב", " אל אלוהי שמים" ו" מקרוב"- רקדנו אצל שמעון עשור לפני סבב זוגות הראשון הקצר, כלומר לפני 9 וחצי..

חוץ מאשת חיל את כולם רוקדים אצל גדי

באוניברסיטה. אז נראה שאני פשוט צריכה להחליף הרקדה..

וכדאי להזכיר את "ארץ נהדרת"

לא...אני לא מתכוונת לתוכנית הידועה... אלא, לריקוד מעגל של אבנר נעים (1997). הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בריקוד היפה הזה. (ולהזכירכם, אני נוהגת לבקר בהרקדות שונות). אתמול, גדי נזכר להשמיע את הריקוד. מה אגיד לכם? היה משעשע לראות את שלל הוואריציות (של הריקוד), אשר נראו באולם. לדעתי, הסיבה העיקרית לכך, היא קודם כל העובדה, שהריקוד הזה כנראה נשכח מתודעת הרוקדים (והמרקידים). למרות שהריקוד רק בן 7... אני דווקא זוכרת את הצעדים. אבל, מאחר וכל אחד מהרוקדים התחיל את הריקוד בפעימה אחרת, ומאחר ולא השמיעו את הריקוד זמן רב, נוצרו ואריאציות שונות לריקוד(ואני לא מתכוונת לכך שיש גם ריקוד שחיבר מוטי מנחם לאותו שיר, 1993). וכך קרה, שגם אני התבלבלתי... גדי, שכנראה היה המום מחוסר הבקיאות של הרוקדים התחיל לומר את צעדי הריקוד. אני מקווה שבעקבות המקרה הזה ישמיעו יותר את השיר. מעניין אותי לדעת, איפה עוד משמיעים את הריקוד הזה.

nird7

New member
ארץ נהדרת.

בעברון שמים אותו- אולי לא כל הרקדה אבל פה ושם משמיעים אותו. לא ידעתי שיש שני ואריאציות לריקוד- אבל ממה שרוקדים בעברון מתחילים את הריקוד במילה "ארץ" (יש פה ארץ נהדרת...)- כאשר עושים חילוף שיכול, צעד ושיוף, צעד ושיוף...

ניר, אתם רוקדים את הגירסה של -

אבנר נעים. (זה מתאים לתיאור הצעדים שכתבת). אינני מכירה את הגירסה השנייה, אני יודעת שיש כזו רק מאתר "רוקדים". בכל אופן, כשאמרתי שבאוניברסיטה רקדו בכמה וארייאציות, התכוונתי לכך שלכאורה רקדו את אותה גרסה (של אבנר נעים) של הריקוד, אבל מאחר ומזמן לא השמיעו את הריקוד, אנשים פשוט שכחו אותו...

nird7

New member
כשרשמתי 2 ואריאציות התכוונתי ל-2

ריקודים שונים שחוברו על ידי יוצרים שונים, ולא מה שאת התכוונת.

../images/Emo24.gifאני בטוח אאמץ את ההצעה הזו..

כמה כיף לראות "פרחי מדריכים" כמוך וכרויטל רוקדות. כל כך יפה, כל כך נכון! נהניתי מאוד לרקוד עימכן אתמול! וגם עימכן שוגי ורוח ים והוד גלים היקרות! היה לנו מיני מפגש פורום...

כל הכבוד../images/Emo65.gif

אכן רשימה יפה..ומגעגעת.. אני בעד להעביר את רשימתך למרקידים שאת רוקדת אצלהם וכמו שאמרת בעיקר אצל גדי...אני בטוחה שגדי וכולם ישמחו לקבל את הרשימה בהצלחה ו...גם אני "אוהבת לרקוד"

מתבלבל לי../images/Emo65.gif

התכוונתי ש - הכבוד והמסר מההודעה הקודמת מיועדים ל"אוהבת לרקוד"

למעלה