רשימת אירועים

רשימת אירועים

היי כולם, בסטודיו הקודם היה את אותו "ליסטבוקס" שהראה לי את כל הפונקציות והאירועים הכתובים והניתנים לכתיבה בהקשר לאובייקט מסויים.. ואם הייתי רוצה לדוגמה לעשות משהו כאשר יש מאורע עכברי:) הייתי בוחר אותו מהרשימה והופ שבלונה של הפונקציה הייתה מופיעה. אני יודע שבNET הכל תחת הרמות של עצי תורשה לכל עצם ולכן יש כמויות אדירות של מאורעות וכו אבל... אין דרך גם כאן לקצר? אין נגישות מהירה? האם 2 האפשרויות היחידות שלי הם או לטבוע בחיפושים בOBJECT BROWSER או לזכור בעלפה את האיות המדויק של כל המאורעות??? הצילווווווווווווווווו זה סיוט...

gilad g

New member
לא ../images/Emo13.gif

איפה שמופיעים ה-Properties, אתה לוחץ על האייקון של הברק, ובמקום הפרופרטיז מופיעים לך כל האירועים. לחיצה כפולה על אירוע תוביל אותך ל-Code Window, עם הקוד מוכן לכתיבת האירוע. בהצלחה!

yuval k

New member
ותוספת למה שגלעד אמר -

אם אתה קצת מסתבך ברשימה של האירועים, אז זכור דבר קטן - לרוב האירועים יש שמות אינטואיטיביים - אז אם אתה יודע מה אתה מחפש, זה לא כל כך קשה למצוא. וכמו כן אפשר ללחוץ על לחצן קטן למעלה, והאירועים יתקבצו לפי קטגוריות (פועל גם על המאפיינים). וכמובן, אחרי זמן מה של עבודה מתרגלים

תודה רבה ו....

אני מניח שאין מה לעשות(כמו בג'אווה) בקשר לחשיבות של אותיות גדולות/קטנות... הדבר הזה נועד במיוחד להקשות את חיי הנכים,נכון?:)

yuval k

New member
זה בכלל רעיון של מורים לאנגלית ../images/Emo11.gif

מזימה שטנית כדי להכריח תלמידים לזכור את חוקי ה-capital letters
לדעתי, זה דווקא ממש לא רע, אלא ההפך.

gilad g

New member
ולדעתי...

זה מה שעושה את VB לשפה פחות טובה מ-#C. אין שום סיבה בעולם שמתכנת לא יעמוד בדרישות בסיסיות למדי של Case Sensitivity.

למעלה